Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shyvana | Lee Sin

RapidoTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam:Akali/Alistar/Fiddle/Irelia/Jax/Katarina/Kennen/Master/Morgana/Nasus/Ryze/Shaco/Singed/Sivir/Teemo/Tristana/Trynda/Veigar/Zilean | Najczęściej Gram Katarina/irelia/Shaco/Singed .

Zależy mi na: Dobry Escape/Wytrzymałość/DMG

Preferuje : Dobry harrass/Szybkie dobijanie.

Witam,mam problem obie postacie "Podobają" mi się

Zależy mi na uciekaniu i dobijaniu wydaje mi się ze obie postacie są dobre do tego, pomóżcie mi wybrać.

-Lee

Sonic Wave jeżeli w pobilżu będzie jakiś "potworek" lub minion przeciwnika mogę uciec Iron will i dobry escape lub jesli ktos jest w krzakach i jest tam ward "Prze teleportuje"i zabije go ;p się tempest do escape lub dobijania spowolnienia.

-Shyvana

Burnout do uciekania i gonienia i ulti Dragon Descen't którym moge przebić się przez "ścianę" zionąć ogniem i uciec jeżeli będę w sytuacji zagrożenia lub również dobić.

Tyle sam wiem.

Kto Znudzi Mi się szybciej.?

Którą postacią jak pogram dłużej będę "Lepszy"?

Proszę o opinie , + i - /wystarczy że każdy napiszę choć o JEDNEJ z tych postaci/jeżeli posiadacie obie proszę napisać opinie o jednej i drugiej .

Wynagrodzę wasz czas :)

Dziękuje .

Pozdrawiam RapidoTT

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Zależy, oba championy są podobne, lecz

jeżeli szukasz czego, czym mógłbyś zniszczyć jungle przeciwnika ( wiesz co to jest counterjungla ) bierz shyvane

jeżeli weźmiesz lee sina, będziesz częściej gankował.

Obydwoma championami jak pograsz będziesz lepszy.

Wydaję mi się, jeżeli kupisz shyvane szybciej Ci się znudzi - dlaczego?

Jak już napisałem, w niej głównie chodzi o counterjungle, czyli wchodzisz i nie wychodzisz ( chyba, że masz do tego okazję ).

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Hmm,przed chwilą oglądałem 2Rankedy z udziałem shyvany i właśnie to by się nie zgadzało co piszesz ciągle gankowała , czaiła sie w krzakach potem "podlatywała" (ulti) Podmuch ukoszenie jeszcze pomoc oczywiście jej teamu i ganki były udane,jakiś inny champion z dobrym systemem escape.? możesz polecić.?

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano

Tak jak Farex napisał, Lee można iść nawet na mida, Lee jest moim mainem, blink z W daje mu możliwość ucieczki w razie ganku i jest praktycznie nie do zgankowania jeśli grasz na linii, a jeśli chodzi o dobijanie, ulti masz w sam raz, jak kopnie to zabije :D

Ma wspaniały system ucieczki, flash+w+q=ping pong Lee Sin, uciekasz, masz na plecach trzech, q do moba w jungli przez ścianę i arivederczi roma.

DMG ma potężny, który podobno był nerfiony a i tak nie odczułem tego

Shyv też ciekawa postać ale jak bym miał wybór wziąłbym Lee ;p

Opublikowano

Lee Sin uniwersalny ,ale trudny do ogarnięcia ;P

+ energia zamiast many

+ mobilny

+ wykrywa ,spowalnia przeciwników

+ Q ,które przemieszcza

1331059428-U215643.gif

Opublikowano
Którą postacią jak pogram dłużej będę "Lepszy"?

Bez wątpienia Lee Sinem. Wymaga sporo skilla, ale to co nim można robić, to poezja.

+szybka jungla

+dobrze counterjungluje

+dobre ganki

+duży sustain

+duża wytrzymałość i dmg

+mobilność

-wymaga trochę umiejętności.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...