Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymagania - jakim cudem?

Michaloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://playsro.com/download.htm -- niżej są wymagania sprzętowe, mam problem, grafika mi się czasem zmienia + do tego bluescreeny wyskakują czyli nie spelnia wymagan, ja sie pytam jakbym cudem.

Mój sprzęt

Genuine Intel CPU 2140 @ 1.6GHZ

1 GB RAMU

Nivida GeForce GT 430

rok temu jeszcze dobrze chodzil a dzis nagle... co prawda od jakiegos czasu mi troche kompa muli, ale....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmień ustawienia w silku na low ,pewnie grałeś na high/medium i to mogło powodować ten screen , po 2 sprzęt nie za dobry :) , ale zmień i zobacz efekty.

Opublikowano

zmienilem na low wszystko, tam jakies funkcje co byly to wszedzie off....

i po 5 minutach bluescreen byl ;/ ale zobacz na minimalne wymagania - mój sprzęt spełnia je w 100% ...prawie spelnia zalecane tylko procek troche za slaby, ale tak powinno dzialac ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe problemy z zasilaczem i sprawdź temparatury jakie osiąga komputer po 5 min gry w silka a procesor też nie jest najlepszy a wymagania można powiedzieć że niewiele maja wspólnego bo są one błędne i informują jakiego potrzebujesz sprzętu aby móc włączyć gre i nie opisują jak ta gra będzie działać a grafika którą posiadasz jest to grafika do komputerów "biurowych" i na wiele w grach sobie pozwolić i szczególnie w silku gdzie np. w hotan gdzie znajduje się wiele postaci które grafika musi przerendować a zasilacz pewnie jakiś noname albo mode-com i można je nazwać bombą która kiedyś wybuchnie więc pewnie czeka cie wymiana zasilacza ale jest to zbytnio nie opłacalne bo za cały komputer nikt by 200zł niedał zapewne jak patrze na specyfikacje ale jeżeli chcesz pchać kasę w ten "komputer" to polecam zaopatrzyć się w nowy zasilacz + geforce gt 9800 albo poradz się na jakimś forum o tematyce hardware. Ew.przeskanuj komputer antyvirusem

72f79e82c7f545ec9e76917290d7acf2.0.gif
Opublikowano

jeżeli dobrze patrze to 42 stopnie, a teraz mam 38stopni i zwykle tyle mam.

A ta grafika jest dobra? bo myślalem ze ta gt 430 to jest dobra. Płyte główną mialem ok. pół roku temu wymienianą, dyski twarde wsumie mają 1 terabajt.

Wbilem gralem chwile lag i reset kompa; / chyba już nie zagram;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A w innej grze masz tez takie problemy, czy tylko w silku, spróbuj na sam początek format zrobić jak to nie pomoże to znaczy ze wina sprzętu :P

Opublikowano

troche się zdziwiłem...

gram jeszcze w counter strike 1.6 oraz fife 12

counter strike nie potrzebuje dobrego sprzętu ale fifa 12 to już chyba tak, a fifa 12 na luzie mi chodzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...