Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Planet Skyblock [Zapowiedź] [Skyblock] [Dedyk] [NoWL] [PvP] [NoPremium] [40 slotow]

Madziunia17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngPlanet SkyblockDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifPodamy w Niedziele 15 Lipca przed startem:

de2zjo.gifTyp Serwera: Skyblock

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty:40 w zależności od liczby graczy zwiększymy.

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

PLUGINY I ZESPÓŁ PODANY PRZY STARCIE SERWERA

1337425569-U363900.png

1337425578-U363900.png

1337425590-U363900.png

Zapowiedź Serwera Planet Skyblock.

Serwer wystartuje w niedzielę 15 lipca w południe, trwają pracę nad wgraniem odpowiednich pluginów i zabezpieczeń.

Projekt jest prowadzony przeze mnie, jestem osobą pełnoletnią a fundusze na serwer i rozwój biorę z własnej pracy, dlatego też serwer będzie długotrwały.

Ekipa Serwera będzie starannie dobierana, na pewno nie znajdą się w niej osoby z mierną kulturą i zachowaniem.

Nabór do ekipy trwa i mam zamiar skompletować ją przed starem.

Aczkolwiek nabór do ekipy odbywa się poprzez rozmowę na skype ( mój skype marcinek30042 ) i sprawdzanie wiedzy i doświadczenia na serwerze przed startem.

Gdyż w tygodniu będę pracował na pewno nie pozostawię serwera podczas mojej nie obecności w rękach jakiegoś 13-latka który traktuje posadę admina na pokazanie kto tu jest panem i władcą- bez obaw nie będzie takich wpadek.

Potrzebuję osób na stanowiska Admina, Moderatora i Admina Technicznego, odpowiedzialnego za pluginy, budowniczego- chętną osobę która wykona ładny spawn i która otrzyma rangę VIP.

Możecie pisać w tych sprawach na gg 8498461.

Moje podejście do stawiania projektu Skyblock- Tak więc moje stanowisko co do prowadzenia serwera jest jasne-

Żadnych free items na tak zwany " start " Żadnych banów tylko dlatego że ktoś mi się nie podoba, wiem że dużo serwerów jest z adminami którzy banują jak coś się im nie podoba, aczkolwiek u mnie możesz grać spokojnie i nikt cię nie zbanuje chyba że za złamanie regulaminu tych najważniejszych punktów dotyczących np " cheatowania " " używania bugów ".

Serwer będzie długotrwały i będzie regularnie opłacany co nie znaczy że nie będzie możliwości zakupu VIP-a

VIP do czasu startu będzie o połowę tańszy po starcie koszt zakupu zmieni się.

Wszelkie informację na temat VIPA na tabliczkach na spawnie a przed startem na gg 8498461.

Zapraszam także osoby dojrzałe i doświadczone które chcą coś wnieść w projekt i obsadzić stanowisko w ekipie.

Każdy członek ekipy będzie odpowiedzialny za to co robi i rozliczany za błędne decyzje, zachowania etc.

Żadnej samowolki, żadnego udawania pana i władcy na serwerze Minecraft.

REKLAMA WYSTAWIONA ZA ZGODĄ ZAŁOŻYCIELA PROJEKTU " SEREK " DANE KONTAKTOWE TEŻ SĄ PODANE ZA JEGO ZGODĄ.

Opublikowano

Chętnie zagram , widziałem wiele serwerów które okazały się klapą , mam na dzieje że z tym serwerem tak nie będzie. Pozdrawiam radek1051 :)

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

czekam na ip,i może skuszę się na rozmowę :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Niestety start przekładam na poniedziałek gdyż forum MPC było " wyłączone " i nie zdążyłem załatwić wszystkich spraw związanych z serwerem, także nie zdążyłem zebrać ekipy piszcie. 8498461

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...