Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SAMP] Problem - WIN7

Wunky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam problem z GTA SA konkretnie z SAMPEM, mam windowsa 7 Professional. gram na lapku, lapek to :

Właściwości procesora: Typ procesora Mobile CPUID: nazwa procesora Intel? Core?2 CPU T5300 @ 1.73GHz CPUID: nr wydania 000006F2h Szybkość procesora: Częstotliwość taktowania procesora 1732.40 MHz (oryginalny: 1733 MHz) Mnożnik procesora 11.5x Procesor FSB 150.64 MHz Magistrala pamięci 376.61 MHz Pamięć podręczna procesora: Pamięć podręczna L1 kodu 32 KB Pamięć podręczna L1 danych 32 KB Pamięć podręczna L2 2 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Właściwości płyty głównej: ID płyty głównej <DMI> Nazwa płyty głównej Hewlett-Packard Presario V6000 (GH901EA#AB8) Właściwości mikroukładu płyty głównej: Mikroukład płyty głównej Intel Calistoga i945GM/PM Taktowanie pamięci 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS)

Komputer: System operacyjny Windows 7 Professional Media Center Edition Dodatek service pack systemu operacyjnego Service Pack 1 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Nazwa komputera IREK-KOMPUTER (KACPER-LAPTOP) Nazwa użytkownika IREK Płyta główna: Typ procesora Mobile , 1733 MHz (7.5 x 231) Nazwa płyty głównej Hewlett-Packard Presario V6000 (GH901EA#AB8) Mikroukład płyty głównej Intel Calistoga i945GM/PM Pamięć fizyczna 1014 MB (DDR2 SDRAM) Typ BIOS'u Phoenix (06/26/07) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM10) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM11) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM12) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM13) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM4) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM6) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM7) Port komunikacyjny Standardowy port szeregowy przez łącze Bluetooth (COM8) Ekran: Karta wideo Mobile Intel? 945 Express Chipset Family (256 MB) Karta wideo Mobile Intel? 945 Express Chipset Family (256 MB) Monitor Rodzajowy monitor PnP [NoDB] Multimedia: Karta dźwiękowa Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller Magazyn: Kontroler IDE Kontrolery Intel? 82801G (ICH7 Family) Ultra ATA Storage Controllers ? 27DF Kontroler IDE Ricoh xD-Picture Card Controller Kontroler IDE Standardowy kontroler Serial ATA AHCI 1.0 Dysk fizyczny WDC WD1600BEVS-60RST0 ATA Device (149 GB, IDE) Napęd dysków optycznych HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device Status dysków SMART OK Partycje: C: (NTFS) 152524 MB (115176 MB wolne)

problem polega na tym iż czy na DM czy na RP zawsze gdy jade szybko strasznie mi sie zacina gra i troche muli, np na rp jest dużo ludzi ide to mi sie zacina wezme obraz myszką z góry jest już lepiej, co musiałbym zrobić żeby mi SAMP nie mulił i chodził jak żyleta ? czy to wina win7 że tak muli ? czy lepiej wgrać mi XP ? prosze doradźcie coś z góry dzięki

Opublikowano

Słaby komp , nic nie zrobisz .... Na takiego kompa nie oplaca sie windows 7.... Musisz nowego kompa kupć, albo jakieś mody na fps'y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...