Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Auto chodzenie POMOCY

Ącki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem gdyż od jakiegoś czasu mam tak, że mój ludzik zaczyna sam chodzić bez mojej komendy. To jest dość uciążliwe gdyż gram na servie pvp i często jakieś gildie robią sobie głębokie fosy. Zaczynam się bić i nagle sam mi idzie powiedzmy w

prawo

i wpadam do fosy i dedam. Umiecie to naprawić???

Opublikowano

Być może jest to wina klawiatury, sam niedawno kupiłem nową i nie nadaje się do gier, gdyż jeśli wcisnę jakiś klawisz, np. "D" to klawisz nie chce "wyjść" i cały czas "działa", muszę wtedy jeszcze raz wcisnąć aby przestał "działać". Jeśli masz inną klawiaturę spróbuj na niej zagrać, jeśli mimo to problem powtarza się, spróbuj zaktualizować Minecrafta klikając "Force Update". PS. Masz jakieś mody wgrane?

Game Over

Opublikowano

Mam tak samo. Ale kiedy ludek chodzi w lewo lub prawo to na raz wciskam A i D.

A jak do przodu lub w tył to W i S.

Mi działa ten sposób.

Opublikowano

klawiaturę mam dobrą to wina minecraft ponieważ na 2 Klawiaturce jest wszystko ok (jak coś to aktualizowanie MC nic nie daje)

Proszę o pomoc !

Opublikowano

Znam ten problem. Mam tak samo, ale ja radze sobie z tym tak, ze naciskam szybko 2 razy [E] i wtedy przestaje sam isc, troche to uciążliwe ale daje rade :P

Opublikowano

no,ale to jest bardzo uciążliwe ciągle ESC naciskać nie wiecie jak to naprawic?

Bug też tak mam ale tylko w MC...

Wciskamy zawsze ekwipunek czyli E i potem jeszcze raz E zeby wylaczyc czyli szybko klikam 2x E

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Bug też tak mam ale tylko w MC...

Wciskamy zawsze ekwipunek czyli E i potem jeszcze raz E zeby wylaczyc czyli szybko klikam 2x E

a naprawić się tego nie da ???
Opublikowano

Też czasami mam,wtedy po prostu naciskam 2x A lub D i przestaje iść

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...