Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

daronian

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczęło się kilkanaście dni temu, kiedy miałem rozreklamować AvalonV2. W samą zapowiedź włożyłem ~8 godzin pracy, udało się i wrzuciłem ją do działu. Na początku siedziało w niej może 10 użytkowników, jednak potem ładnie się rozwinęła. Kiedy było już naprawdę dużo ludzi, kiedy ktoś docenił godziny mojej pracy, do działu wbił CandyMT2, który zaczął bluzgać na Nas, ściągać graczy, reklamować się w Naszym temacie i grozić atakami. Nikt z tym nic nie zrobił. Pisałem spokojnie do Global Moderatorów i Moderatorów na Gadu-Gadu. Do każdego do kogo miałem numer, nikomu się nie chciało podejść. W końcu zdecydowałem się napisać do najwyższej instancji, czyli kokosza, który odpisał mi od razu (dziwne, że koleś który utrzymuje całe forum i stara się dla tysięcy odpisał po minucie kiedy reszta obijających się i wpierd*lających pączki nie miało zamiaru odpowiedzieć: "nie mam czasu") [screen]. Zrobiłem co mi zaproponował jednak bezskutecznie, zostałem sam i wszystkich pier*oliło czy łamią regulamin. Pewnie gdyby ktoś zabijał człowieka nic by nie zrobili. Potem było gorzej, gdyż ekipa CandyMT2 zaczęła grozić mi na PW atakami na maszynę. Tego było za wiele, dlatego napisałem do jednej osoby, która miała maszynę, aby zaatakowała ich - po 3 minutach strona leżała i nie mogła wstać. Tak przyznaję się, zleciłem atak DDOS na serwer CandyMT2 (w tamtym momencie w żadnym regulaminie nie stało, że za atakowanie należy się perm). Po zniszczeniu WWW oni nie odpuścili i natręctwo tylko wzrosło, a mój kolega się rozpędził przez co zniszczył serwer BloodyMT2 i się podpisał moim nickiem [screen]. Oczywiście poszło na mnie, zaczęli mnie wyzywać, ale cóż... poszły od nich kolejne groźby ataków - do dziś tego nie zrealizowano, bo się boją? Nie umieją? Czy po prostu nie wiedzą jak się do tego zabrać? Nie obchodzi mnie to. Potem o 18:00 wystartował serwer AvalonV2, 1500 osób na starcie i co? Jakiś 12 latek napisał, że w Naszym cliencie są "backdoory." Jebłem i śmiechłem, że do teraz czuję ten ból brzucha. Od kiedy w aplikacji łączącej i czytającej wpisy z game może być chociażby szkodliwy, mały wirusik? Jednak tak, od razu wielka afera, nikt nie ściąga, tysiąc graczy mniej i groźba ze strony administracji: "jeśli naprawdę tam są BD to daronian dostanie perma." Chyba niektórzy nie wytrzymali i dali dowody, że nie ma żadnego wira w owym patcherze, po czym zamknięto temat. Chwilę potem do zapowiedzi znów wbiła ekipa z CandyMT2 i zaczęła spamować swoim pro, elo w dupę serwerem, z zabezpieczeniami z NASA. Napisałem na GG do Moderatorów, nikt nie zareagował to się naprawdę mocno wkurzyłem i napisałem tego posta [link] (trochę go potem edytowałem). Jak go napisałem, nagle Gamus zaczął spamować, że za DDOS'y na serwer reklamujący się na MPC jest blokada perm. Szukał tego w regulaminie chyba godzinę (przejrzałem wtedy wszystkie zasady dokładnie, i nigdzie nie było tej wzmianki, nawet w dziale Minecrafta). Po chwili dostaję blokadę na zawsze z dopiską, że za to jest ban [screen]. Szok kompletny, wytrzeszczone gały, spam moderatorowi na GG, ale oczywiście nikt nic nie wie. Ktoś napisał "to jest wojna", więc OK. Wygraliście teraz bitwę, ale medalu wojny nie zdobędziecie.

Tutaj macie kilka zdjęć, dlaczego jestem tak hejtowany na forum, to tylko kilka przykładów. Głównie to "super kumple", którzy się odwracają, gdy nie dostaną jakichś itemów czy przedmiotów.

Na przykład G00D, nie dostał itemów na Camerionie i od razu wróg: [sS]

Do tego zalicza się jeszcze Powerade i kilka innych, bardzo ważnych osobistości.

Taki tam pokaz jak być kimś na MPC... trzeba lizać dupę, dawać wszystko na przekupstwo, inaczej ban i hejt.

Teraz idźcie, lajkujcie Gamusa za to, że mnie zbanował. Właśnie dzięki takim tematom są w topce reputacji. Niestety.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...