Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pare pytań dotyczących błędów w grze.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest kontakt z głównym adminem lub z prawą ręką admina ponieważ nikt nie może mi pomóc ani forum tutaj ani inne fora i ani nawet problemy techniczne w BF:H za "Sensowne" odpowiedzi poleci like.

Opublikowano

Adminem gry chyba raczej nie ma. Jeśli jest to i tak małe szanse że ci odpisze. Spróbuj napiać do ViltaBulet, czy jakoś tak. Jeśli chcesz poprosić o pomoc to wal tu pomożemy Ci

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Internet: iPlus mobilny 4GB jeszcze mam 2 gb więc lajtowo działa,

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit

BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

Processor: Intel? Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz

Memory: 2048MB RAM

Available OS Memory: 2046MB RAM

Page File: 1438MB used, 2654MB available

DirectX Version: DirectX 11

Grafa: 512 ati radeon HD 3800/50 ?

Opublikowano

Net masz 4G a nie 4gb, ram zostawmy w spokoju 2gb to mało ale wystarcza, Więc pobierz gameboostera, ccleanera. Jeśli te programy nie pomogą to walnij formata

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

mam ccleanera wyczyściłem wszystko i neta mam 4GB bo mam mobilny 4GB Limitu jak wyjdzie 4GB i 1 Bajt to mi się net spowalnia

W ogóle jak załączyć BF:h na Gameboosterze ??

Opublikowano

Załącz jak bedzię odpalony, pobierz też taką mało znaną aplikacje o nazwie appboster. Bardzo fajna wyłącza wszystko czego nie potrzeba.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Hmm a może przegrzewa się coś w komputerze i się wyłącza aby się nie spaliła ta część?Ale raczej to nie to.Ostateczną możliwością jest sformatowanie lub zakup nowego komputera.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie wiem jeszcze bo już mi się nie wyłącza jutro to dokładniej sprawdze.Hmm a jak mam BF:H zainstalowane i podmienie pliki na świeże bez błędów to nie będzie mi się ściągać od nowa ?.

Opublikowano

powinno być w porządku.... spróbuj

tylko pamiętaj - ta sama nazwa katalogu, ta sama ścieżka do katalogu (tak tylko przypominam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...