Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft 10 slotów za darmo

s.sobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje kilku, kilkunastu osób do testów serwerowych. Za jakiś czas otwieram firmę która zajmować się będzie ogólnie hostowaniem, stron jak i gier. Na początek w gre wchodzą serwery gier. Jest to niezbędne by dostosować system i zabezpieczenia tak, by wykorzystywały w pełni potencjały serwerów dedykowanych.

Każda osoba którą wybiorę otrzyma ode mnie serwer 10 slotowy, na którym może stawiać wlasnego bukkia. Panel zarządzania serwerem obejmuje wszelkie czynności jakie są niezbędne do prowadzenia własnego serwera. Dodatkowo mogę stworzyć, w razie potrzeby bazę danych mysql, ale o tym już trzeba ze mną porozmawiać. Serwery będą darmowe do czasu aż nie uporam się z biurokracją niezbędną do założenia własnej działalności gospodarczej. Czyli ponad miesiąc.

Co potem ? każda osoba która posiadała u mnie serwer darmowy, będzie miała możliwość korzystania z niego dalej po opłaceniu. Cena nie będzie większa niż 2.50 zł za slot. Będzie też potem możliwość rozwinięcia swojego serwera poprzez zwiększenie ilości slotów zgodnie z przyszłym cennikiem. Jeśli po okresie darmowym ktoś nie będzie chciał dalej z niego korzystać, oczywiście może pobrać swoje pliki serwerowe na dysk i zerwać wspólpracę.

By otrzymać ode mnie serwer 10 slotowy, należy wysłać maila na adres: [email protected] o treści:

Tytuł maila: Testy serwerowe - Nick

W treści maila:

- Nick

- Adres email który ma być zarejestrowane konto w panelu zarządzania serwerem.

- hasło do panelu administracyjnego jakie będzie ustawione w panelu zarządzania serwerem

Jeśli macie znajomych którzy szukają darmowego hosta pod minecraft na jakiś czas, proszę kierować do mnie zgodnie ze wzorem jaki podałem wyżej.

Jeśli ktoś będzie potrzebował na testy więcej niż 10 slotów, proszę też o kontakt.

Proszę nie zadawać pytań do mnie w tym temacie, gdyż nie będę tu zaglądał.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...