Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kupowanie czołgów na allegro

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, ostatnio mam problemy z kredytami wiec pomyslalem aby kupic czolg premium, myslalem o lwie i T34, ale mam pytanie, co do kupowania czołgów na allegro, otóż znalazłem Lwa za 125 zł na allegro (http://allegro.pl/world-of-tanks-lowe-czolg-mega-promocja-i2490576971.html) i tu moje pytanie - czemu on jest taki tani, bo powinien kosztowac 220 zł? prosze o odpowiedz

shoob.png

Opublikowano

To jest oszustwo! A fe z allegro i WoT'em.

Nigdy nie kupuj rzeczy do gier MMO, typu World of tanks.

Jest to oszustwo, dajmy na to wystawisz pozytywny komentarz, a po 3 dniach gostek wycofuje tobie prezent i ty będziesz musiał płacić z własnego portfela.

NIE KUPUJ, chyba, że chcesz płacić.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Ja kupiłem czołg na allegro, jednak sprzedawca do tej pory nie wycofał zapłaty za prezent.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

sprzedawcy wycofuja zaplate po 2-3 miesiacach, jak juz akcja ucichnie. Wtedy wargaming blokuje ci konto az do momentu gdy zaplacisz za calosc. Czyli de facto placisz 2 razy. W ten sposob przestepcy wykorzystuja cie jako slupa - kogos, kto zalegalizuje skradziona gotowke.

Opublikowano

albo czekaj na jakies promo jak sie pojawi Type, istna bestia do zarabiania, moze mniej niz np. Kv-5 ale tani, zwrotny, szybki, nie raz potrafi przechylic szale zwycienstwa na niekorzysc przeciwnika

Opublikowano

Ta... tacy sprzedawcy mają jakoś wszystkie pozytywne komentarze, a poza tym oszukać kogoś na kwote >200zł to przestępstwo ;D

Wątpie,aby tak robili

76561198018588473.png
Opublikowano

Ja kupiłem lwa za 150zł. Teraz w patchu 7.5 zwiększyli jego zarobki i zmniejszyli koszty naprawy.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

@UP to samo co ja :D

Ja kupiłem u gościa co ma ponad 3k komentarzy i na te tylko chyba 2 lub 3 negatywne, więc się nie boje :D

76561198018588473.png
Opublikowano

Ja tak, nawet aukcja przeszła mi sama do usuniętych w historii na allegro

@EDIT Ale czemu ludzie mieliby oszukiwać, skoro mają 3000 pozytywów

76561198018588473.png
Opublikowano

Ja polecam kupować większe rzeczy lub te do mmo u osób minimum 2k pozytywnych komentarzy , jak ma mniej np. 500 no to np. 100% pozytywnych lub chociaż 98%.

Nie dawajcie sie zwodzic na tanie ceny , i ze ktos ma 10 pozytywnych opini. To wszystko jest ukratowane - te 10 opini wystawił mu jego kolega , który niby zakupił jego przedmioty i jest zadowolny , oczywiscie moze zaplacil jakims wspolnym kontem lub payu z konta na konto kolegi , a obaj sami kręcą biznes na oszustwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...