Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WR ESL

xx18xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w WR 3 lata z przerwami oczywiscie moje staty przecietne to 7 + zabitych przykladowo 15 killi

7 dedow moje ratio wynosi 2.00 + przy lvl 56 wydawalo mi sie ze 3 lata doswiadczenia przy wmiare dobrym skillu wystarcza do grania na najwyzszym poziomie czyli na eslu. Postanowilem przedwczoraj zagraz na esl a dogladnie na versusie moje staty z +7 przemienily sie w -7 do rzeczy chodzi mi o to ze grajac na eslu moj skill jest bez radny wszyscy mie cisna jak chca ciezko zabic mi kogos wogole czesto mam tak ze zamiast ja kierowac swoja postacia to tak jak by ktos ze mna prowadzil tz ze naprzyklad idac w lewo dzieje sie odwrotnie i kieruje mnie na prawo. Ale moim najwiekszym zmartwieniem ejst brak umiejetnosci jak to jest mozliwe ze na publicku daje wszystkim rade a na esl cos jest nie tak a i np grajac z takim gosciem na publicku ktory mial 60 lvl + cisnolem go za kazdym razem a na eslu nie mialem szans nawet sie mnie pytal co tak dzisjaj gram slabo i wg dla jasnosci nie gram na hackach prosze o odpowiedz co moze byc przyczyna tak zlego grania na versusie.

Opublikowano

Po prostu na "versusie" są dużo lepsi gracze

To tak jak byś powiedział czemu raz na marien masz 15:0, a drugim razem 0:15

Zależy to również od dnia - czy masz dobry, czy zły.

Ps. Lvl nie gra roli w tej grze. Koleś +60 może być słabszy od 5lvl.

Opublikowano

Po prostu na "versusie" są dużo lepsi gracze

To tak jak byś powiedział czemu raz na marien masz 15:0, a drugim razem 0:15

Zależy to również od dnia - czy masz dobry, czy zły.

Ps. Lvl nie gra roli w tej grze. Koleś +60 może być słabszy od 5lvl.

W dupie byłeś gówno widziałeś :) Otóż to że na eslu grają osoby które mają staż drużynowy obranę proste taktyki ;) Grają mixy spary esle by szkolić swoje umiejętności;) Otoż wystraczy na Versusach w lidze pograć by się podszkolić;]

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

na eslu sie gra inaczej niż na publicu, dlatego możesz miec problem. Wiecej campu, jak wychodzą, to bunny hopami i maja zajebiscie ogarnietego aima

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja tam się tych napów nie boję, jak nie ma haków to będą płakać, tylko niech ktoś wytłumaczy czy jest to za free czy używa się konta z NX ??? i jak tam z serverem jest.

Opublikowano

Wchodzisz na http://www.esl.eu/pl/ rejstrujesz sie potem zalaczasz gre WarRock i jesli chcesz grac na Versuise to tam u gory masz vs i wyszukujesz mecz a jesli na eslu to wpisz sie do jakiejs ligi i graj proste aa i zeby grac w WR to musisz pobrac ESL WIRE TO JEST program antyhackowy.

Opublikowano

jestem zalogowany, ale wchodzę na zakładkę gry->wszystkie gry->warrock i pisze domowa dostepu sekcja zamknięta.

A na jakim koncie się tam gra na tym moim z NX czy na jakimś nowym???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...