Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Dobra Wiadomosc Dla hackow

marekm1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszac z różnymi graczami zaciekawil mnie fakt czemu jak ktos chakuje admin wbije na room i nie banuje go . I dowiedzialem sie z kilku zrudel takich tez jak gracze i admin nawed 2 bo z nimi pisalem wiekszasc adminow czyli wszyscy prucz 1 fallenlux narazie niewiem jeszcze na jak dlugo to tylko straszaki bez panelu administracyjnego tylko glowny admin nx warrock czyli fallen lux moze banowac jako jedyny posiada panel administracyjny poczatki warrocka nexoneu sprzyja hakom .reszta adminow takich jak ares rambo itp to narazie straszaki alle niewiem jak tak dlugo zostanie !!!!

OTO MOJE INFO DLA WSZYSTKICH !!!!

Opublikowano

Może admini zbierają nicki tych "podejrzanych" i pewnego dnia zbanują wszystkich jednocześnie.

Nie wiadomo co oni tam kombinują :)

Opublikowano

całkiem możliwe ; ) bo mnie ostatnio admin nie zbanował mimo że rzucałem OPK : ) dopiero po ok, minucie zauważyłem że na roomie siedzi admin ; ) do yej pory nie dostałem bana a juz minęły 4 dni ; )

Najgorsze jest to że dostałem bana za nic, nawet nie grałem na tym koncie tylko przeniosłem je do nexona, a za czasów gamersfirst nie czitowałem bo miałem tam ak_47 camo...

Nie rozumiem tego ; D

Liczę na Lajka ; )

Opublikowano

mi po evencie te co było 100 % xp więcej to dostałem bana za to ze 1x zagrałem na OPK :angry:

na 8 lat tam mi pokazuje 445302 min

Opublikowano

Również nic nie zrozumiałem, Poczekaj, poczekaj, niech tylko NEXON przejmie całkowicie grę. Będzie to samo co w CA. Nie dawali sobie rady z hackerami, to zrobili nowy system zabezpieczeń i prawdopodobnie CA niedługo wejdzie na platformę steam.

Powiem ci tylko, że liczba hackerów zmalała, a bany sypią się na mobo.

Ps. W CA zablokowali IP państw takich jak Rosja, Ukraina itp. Możliwe, że tak samo zrobią z w WR, jeżeli fala hakerów się nasili.

9368_gold.png

Opublikowano

Ja to bym chciał aby w warrocku była płatna rejestracja (Realne pieniądze) Wtedy z 80% Hackerów przestało by grać i by był świety spokój : )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja to bym chciał aby w warrocku była płatna rejestracja (Realne pieniądze) Wtedy z 80% Hackerów przestało by grać i by był świety spokój : )

Było by to bez sensu bo nie wszyscy chcą wydawać $ na tą gre. Potem narzekalibyście że mało osób gra i wgl

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Plan polega na zmianie nicku gracza hackująceego po czym gracz zostanie ukarany akcją 1lvl następnie w koncie znajdzie się wykrywacz norm które panują na statystykach normalnego gościa starującego. Po czym gdy zmiani się wartość skok na np. wyższe odległości itd. bierzemy pod uwage boony hoop jest uznawany jako hack czyli boony się nie kwalifikuje do bana wysokość też jest brana pod uwage lecz nie z domów itd. po tej sprawie mamy info ze jest takies cos w naszym programie i leci automatyczny ban na konto później na IP gdyż jest to dłuższe kombinowaniee . NeXxonN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...