Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Metin5 S3

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę po raz kolejny na stronę metin5.pl i co widzę? Kolejny serwer - Metin5 Serwer 3. Co o nim sądzicie. Czy opłaca sie wgle grać na nim. Co sądzicie o Administracji tych trzech privów?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A jakies info o ratach itp?

Napewnie bedzie na dluzej i stabilny ale na zadnym s* tego serwera nie gralem.

Opublikowano

Tylko na kasie im zalezy ... WSZYSTKO JEST W IS'IE ! Nie polecam.

to co mówisz jest prawdą i zgadzam sie z Tobą. Jeszcze kiedyś jak grałem u nich (dawno ;p) to kupowałem dużo rzeczy z is, a minusem tego zakupu było to, że przedmioty był pobugowane.

A jakies info o ratach itp?

Napewnie bedzie na dluzej i stabilny ale na zadnym s* tego serwera nie gralem.

Z tego co przeczytałem na stronie głównej to po 200% exp, yang, drop

ale widzę, że już w TOP 5 są 250 lvl'e więc raczej to niezły 4fun

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

osobiście współpracowałem kiedyś z Domkisem i osobiście mogę powiedzieć że te serwery są tylko i wyłącznie pod kase ;) i wszystko co się wiąże z tymi 3 serwerami to tylko kasa by lać do nowego Auta paliwo bo za dużo mu pali haha ;P Pozdro

Opublikowano

A wy dzieci umiecie czytać?? Ten serwer 3 to pic na wode, to zwykły serwer 2.... Kliknijcie sobie, i popatrzcie na adres pisze "metin5s2.pl .... a nie żaden tam s3...

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

A wy dzieci umiecie czytać?? Ten serwer 3 to pic na wode, to zwykły serwer 2.... Kliknijcie sobie, i popatrzcie na adres pisze "metin5s2.pl .... a nie żaden tam s3...

racja, nikt nie patrzył czym się różni s2 od "s3", to błąd z ich strony, że dodali nową zakładkę

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

1s zryte v1.

2s zryte ulepszacze.

3s co bedzie zrytego?!

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

S3 hmm Nie wiem czy większość z was miała z nim przyjemność rozmawiać ale to chyba jest zwykły idiota ktoś mu Atakował serwer to czubek mnie oskarżył haha

Tak od serca jak już mówiłem te s1 s2 i to przyszłe s3 to tylko serwery pod kase i nic więcej ;) go nie obchodzi

Opublikowano

Wy najwięcej wiecie i się wypowiadacie nie mając o czymś pojęcia, moim zdaniem to tylko jeden wielki spam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...