Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrevMt2[HAMACHI][PL](NEW)

mojakc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa nie bede dawal w exe bo nie idzie wiec jest tak jak jest ...

po wypowiedzi twojej widać , że jesteś nieogarem i masz z 10-12 lat .A co do serwera nie polecam gotowiec jak teraz każdy

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera, admin wyzwał mnie od suk itp. Więc jakisz gracz się pyta, co na start wiec odpowiadam : U tego Chuja dostajesz. I Dostałam Bana. Gracz wzoruje sie na Gm. Tutaj jest Dziecko, 5 prezka serwera. Nie polecam

Opublikowano

UP@ przykro mi .. ale to ty nas wyzywalas od Chuji itp.. wiec przepraszam ale nie sluchajcie jej Zaprraszam na serwer ;]

Opublikowano

ok ale przynajmiej umiem serwa postawic cwaniaku postaw swoj i graj ...

Postawienie serwera na gotowcach jest dziecinnie proste z 20min roboty to, że tobie się za pewne nie udało to już inna sprawa :)

Ale ogólnie czego wy się spodziewacie? Dedyki stawiają na prawie nie edytowanych to co dopiero hamachi.

fea.gif

Opublikowano

up@ to co sapiesz

??

Mógłbyś okazać trochę kultury jako administrator serwera ... stworzyłeś serwer na nie swoich plikach a zachowujesz się jakbyś był nie wiadomo kim na serwer nie wbije z powodu 1 rzeczy a dokładniej Pana Mojakc ...

Opublikowano

Już brakuje oryginalności w własnej pracy nad serverem :/

Server jak każdy inny..

Prez. 8/10

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...