Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wlaczylem nawigacje bo chcialem ja sobie zobaczyc, oczywiscie wlaczylem gps wczesniej, i caly czas pisze oczekiwanie na lokalizacje a po 1-2nin sie wylacza i tak ciagle. Moj telefon galaxy mini 2, podczas wlaczania nawigacji mam rowniez wlaczone wifi, chodzi mi o normalna nawi a nie przex naviexpert

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

jakie normalne ?

a widzi satelity, bo z opisu wynika że siedzisz w pokoju i liczysz na cud że ci zlokalizuje satelitę na niebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Np. programem gpstest albo czyms podobnym, nawet w programie nawigacyjnym powinienes miec taka opcje.

A tak w ogole napisz na jakim sofcie jestes i z jakiego programu nawigacyjnego korzystasz.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Chodzi tylko o to czy wrzucales jakis nieorginalny soft, ale ztego co widze masz orginalny.

Ta nawigacja z google maps jest kiepska, sprobuj sciagnac sobie mape map, jest darmowa na okres 7 dni.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Kwestia roota nie zmienia nic z sprzętem telefonu. Nie poprawi Ci to jego działania ani nic innego. Jedynie masz możliwość grzebania bardziej w systemie i jego ustawieniach.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...