Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Beta Battlefield 4 razem z pre-order MoH: Warfighter?

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie coś można było znalezc na Orginie i chyba dalej można (o ile EA nie zdjęło już):

Battlefield-4-Origin.jpg

Battlefield 4 tak szybko? : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ciekawe, zaprawdę :D

Musimy poczekać do premiery Warfightera a pewnie pojawi się więcej informacji!

Ale coś jednak nie pasuje.. Po takiej genialnej części BF jak BF3 jakaś nowość? Nie za szybko :O?

Ktoś kupił Pre-Ordera ;> ?

Opublikowano

Poszperałem po necie i teraz jak wpiszesz w google bf4 to od razu podobne do twojego tematu informacje. Ja znalazłem ten oto film:

Od dosyć dawna wiadomo że wstępna data BF4 to 2017 ale moim zdaniem to naprawdę bardzo wstępna data, skoro już pojawiają się wzmianki o becie to ja obstawiam że beta będzie trwać niecały rok i rozpocznie się gdzieś pod koniec 2013roku lub początek-połowa 2014, ew. połowa 2013. Finalna wersje moim zd. ukaże sie najpóźniej w 2 połowie 2015 roku.

Ale wątpie że już 25 października 2012 ukaże się wraz z nowym MoH'em BF4 beta nawet closed.

Nawet raczej EA nie da rady wypuść w okresie mniej jak jednego roku dwóch części tej seri, gdyż nawet Activision wypuszcza następne tytuły serii CoD wypuszcza z odstępem nieco ponad rocznym.

Jest jednak możliwość że BF4 okaże się totalną klapą i zostanie w 95% skopiowany od BF3 i zmienią tylko kilka dialogów, dodadzą kilka nakładek i nazwą nową częścią.

Jest jednak też możliwość że wpis ten zniknie i EA wszystkiemu zaprzeczy i nazwie "pomyłką" i wypuści grę w 2017 lub nawet później.

Cała moja wypowiedź to oczywiście moje domysły oraz spekulacje.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

jowe to jest filmik zrobiony w realu przez profesjonalistów (zobacz cały sezon VGHS), a nie przez E@. Jak już do dostęp do alphy, jak to miało miejsce w BF3. Alpha była w marcu i kwietniu dla określonego grona, a potem beta w wrzesień-październik. Chyba, że od razu zrobią betę, bo mogą zastosować przetestowanego Frostbite 2.

Opublikowano

OMG.

Wy tak naprawdę ?

To filmik studia freddiew ,który zajmuje się takimi filmikami o grach w prawdziwych realiach ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Przecież mówię że to nie jest ofc. trailer tylko to znalazłem w necie. Może powinienem zamienić słowo beta na wersje testową bo jak to Anoizm napisał może być też alpha, rzeczywiście widać że to jest film ale obecnie jedyny jaki znalazłem ( i jeszcze ten ale to są jaja :http://www.youtube.com/watch?v=-xM_B8hPBvw)

Ale myślę że EA puści farbe i się wszystkiego dowiemy

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

O fajnie już Battlefield 4 ? ciekawe jakie tym razem misje itd ;d a jak taka zajebista grafika była w bf 3 to jaka będzie w 4 O-o

btw.

Crysis 3 <3 juz w 2013 roku

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Mamy wiecej info prosto od Dice :O :

http://www.battlefield.com/battlefield-4?sourceid=bf4-fb-wall--fwong_reveal_social%3Futm_source%3Dfacebook&utm_medium=wall-post&utm_campaign=bf4beta&utm_content=fwong-reveal-social

"Battlefield fans ?

The team at DICE is hard at work on the next entry in the Battlefield series, and to ensure access to the exclusive Battlefield 4 beta, shooter fans can pre-order Medal of Honor Warfighter today. While there is no further Battlefield 4 news at this point ? remember, if you don?t see it published here, it?s just rumor and speculation ? we did want to take this opportunity to share a few thoughts on the state of the Battlefield franchise.

We are extremely proud of Battlefield 3, and with millions of fans out there, we?re happy you?re enjoying it too. When we launched the game, we introduced unparalleled levels of in-game destruction, all-out vehicle warfare and redefined online gameplay. Even with billions of bullets fired and millions of games played, we know the Battlefield 3 story is still just the beginning. As ever, we are humbled by the community?s response to the game, and couldn?t be happier with the feedback we have received to Battlefield 3 Premium. With the Back to Karkand and Close Quarters expansion packs already out, Armored Kill around the corner, and End Game and Aftermath still on the horizon, we?re looking forward to many more hours of gameplay with you, and can?t wait to see the stories you will tell through Battlelog and player created videos.

But we?re not ready to talk about Battlefield 4 yet - in the meantime, we hope you will continue to enjoy Battlefield 3 and all the Battlefield 3 Premium content still to come. We invite you to check out Danger Close Studio?s Medal of Honor Warfighter, which is also powered by the Frostbite 2 engine and the free social network, Battlelog. Don?t forget that pre-ordering Medal of Honor Warfighter Limited Edition (at no extra cost) guarantees access to the exclusive Battlefield 4 Beta.

See you on the battlefield!"

Opublikowano
Battlefield 4: Beta pod koniec przyszłego roku.

Wiec potwierdzone ;)

http://www.cdaction.pl/news-27733/

http://www.cdaction.pl/news-27716/

Opublikowano

Teraz będzie fala hejtu że jeszcze nie skończyli wydawać i tworzyć DLC a już zapowiadają BF4. Ale zauważcie, że udoskonalenie szczegółów, nowe textury, i wgl to nie zabiera wiele czasu. Mają czas od Marca/Lutego do Listopada (lub coś koło tego). Silnik jest gotowy, teraz tylko udoskonalać go coraz bardziej, bo to co FrostBite 2 pokazał w BF3 to jest NIC. Gdyby nie durne konsole to BF3 byłby przełomem w branży gier FPS. A więc oczekujcie rewolucji przy BF4, bo gdy on się ukaże, będzie już rok 2013, pewnie końcówka, a wtedy będą już next geny ;)

Opublikowano

Poszperałem po necie i teraz jak wpiszesz w google bf4 to od razu podobne do twojego tematu informacje. Ja znalazłem ten oto film:

Od dosyć dawna wiadomo że wstępna data BF4 to 2017 ale moim zdaniem to naprawdę bardzo wstępna data, skoro już pojawiają się wzmianki o becie to ja obstawiam że beta będzie trwać niecały rok i rozpocznie się gdzieś pod koniec 2013roku lub początek-połowa 2014, ew. połowa 2013. Finalna wersje moim zd. ukaże sie najpóźniej w 2 połowie 2015 roku.

Ale wątpie że już 25 października 2012 ukaże się wraz z nowym MoH'em BF4 beta nawet closed.

Nawet raczej EA nie da rady wypuść w okresie mniej jak jednego roku dwóch części tej seri, gdyż nawet Activision wypuszcza następne tytuły serii CoD wypuszcza z odstępem nieco ponad rocznym.

Jest jednak możliwość że BF4 okaże się totalną klapą i zostanie w 95% skopiowany od BF3 i zmienią tylko kilka dialogów, dodadzą kilka nakładek i nazwą nową częścią.

Jest jednak też możliwość że wpis ten zniknie i EA wszystkiemu zaprzeczy i nazwie "pomyłką" i wypuści grę w 2017 lub nawet później.

Cała moja wypowiedź to oczywiście moje domysły oraz spekulacje.

HAHAHAHAHAHAHA

J*BŁEM JAK TO CZYTAŁĘM xD

2017 rok? Buhahahahaha komedia xD stary, silnik jest gotowy, teraz tylko go udoskonalają, dodają nowe efekty, polepszają je, tworzą nowe mapy, kampania itp. itd.

Beta ma trwać rok? XDDDDD

Max 2 miesiące jak nic, jeszcze żadna gra nie posiadała bety która osiągała rok, może więcej, nie takie jak BF, tylko indie games.

Activision zdradziło że teraz części CoDa będzie wypuszczać co roku, pod koniec każdego. Nie wiadomo jak będzie z następną częścią po BO2, bo będzie na nowym silniku i na next genach.

Beta z pojawieniem się MoHa? Stary ogarnij, nie widzisz że DICE jest producentem każdej gry BF i teraz MoHa? Jak mają tworzyć 3 gry na raz? (BF4, MoH i BC3).

BF4 totalna klapa? Może i będzie wyglądać podobnie, ale jak porównasz następny BF za 5-6 lat to nie poznasz go z BF3, bo silnik FrostBite 2.0 to jest PRZYSZŁOŚĆ, to co widzimy w BF3 to jest kurn* nic w porównaniu z przyszłością.

Zastanów się co piszesz zanim cokolwiek napiszesz, i zapoznaj się z danym tematem a nie nabijaj posty jak głupi

Opublikowano

@up nie bd tracil na cn transferu, ale jedyne co ci napisze to:

1. Patrz na date mojego posta, to bylo jeszcze przed info ofc

2. Poczatkowo mial byc 2017

3. Z beta przesadzilem

4. Tia oczywiscie a jutro premiera win 10

5. Nie flamuj

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Takie coś można było znalezc na Orginie i chyba dalej można (o ile EA nie zdjęło już):

Battlefield-4-Origin.jpg

Battlefield 4 tak szybko? : D

bf 3 za rok:P

bf 4 za rok:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...