Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Paysafecard

APBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może mi ktoś wytłumaczyć DOKŁADNIE jak kupić paysafeCARD? Idę do kiosku i proszę o kartę paysafeCARD za np. 40 zł, tak?

Po kupieniu co mam zrobić, ponieważ wszedłem w opcję 'kup RP', zmieniłem na złotówki, wybrałem opcję 'rp za 40 zł' i ten kod pin, to kod na tym papierku/karcie paysafeCARD?

Jestem w tym zielony, przez paysafecard jeszcze nie kupowałem.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

normalnie kupujesz psk w sklepie za 20 - 50 -100 zl

nastepnie wchodzisz w lolu w opcje doladuj rp

zmieniasz na zlotowki

bierzesz opcje psk

i potem normalnie wpisujesz kod z paragonu (z tego kitku co dostales - paysafecard)

jak chcerz za 40 zl to kupujesz psk za 20zl x 2 a potem bierzesz opcje wpisz wiecej kodow ( czy jakos tak )

i wpisujesz kody z obu kard

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

TAK. Wpisujesz kod liczbowy co jest na karteczce. A PaySafeCard kupisz tylko w sklepach, kioskach gdzie maja terminal. Czyli na oknie sklepu szukaj czy maja naklejke: EPAY, MojeDoladowania. Bo tylko tam moga byc ale nie zawsze. Najlepiej wygooglaj strone PSC i tam sprawdzisz gdzie w Twoim mieście mozna kupic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...