Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]KamerMOD[metin2mod]

Szaqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mianowicie mam kamermoda. Mam z nim problem ponieważ gram na serwerze priv[Virtualmt2] nie widać tam nowych broni, nie widać też zbroi HWANG [widać tylko jedną na 75lvl], nie widać epickiej tarczy i wiele innych żeczy. Czytałem dużo na ten temat sprawdzałem kilka sposobów i na razie nie udało mi sie znaleść dobrego. Chodzi mi o to zeby było widać te nowe zbroje i bronie. Prosił bym o dokładne przedstawienie rozwiązania jak ktoś wie jak to zrobić. Proszę o pomoc. :mellow:

Opublikowano

Teraz pytanie mam skopiować z clienta z forderu pack te pliki co podałeś a po tym wgrać kamermoda i podmienić pliki znowu w folderze pack i opalić metina przez kamer moda i powinno działać ja tak próbowałem wkleiłem nawet cały folder pack i nie pomgło. Moze gdzies idziej to wkleić coś zle robie ?

Albo nie wiem dodać może jakoś nowe bronie i zbroje do kamermoda ?

Opublikowano

Heh no to Kamer mod na priv tylko do 70 lvl i do usunięcia mam bardzo dobrą broń ale nie moge jej używać bo jej na kamer modzie nie ma :D naprawde Kamer sie postarał, wielki FEIL ten hax jak ma takie błędy a nie ma na nie rozwiązania.

Jedyna możliwość to chyba patch na nowe bronie od kamer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...