Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chce kupic koledze gre na urodziny Payday The Heist za 4,74? płacąc poprzez paysafecard (20PLN) i nie wiem czy mi starczy. Wg google 20 PLN to 4,77 ?więc powinno wystarczyć , ale nie jestem pewien czy czasem paysafecard nie pobiera jakiejś opłaty dla siebie. Jeżeli wiecie coś na ten temat proszę o wypowiadanie się.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

On sam dla siebie pobiera :P bo jaki to był by interes... Ale jeśli kupujesz kartę za 20zł to możesz kupić produkt za 20zł od kwoty karty nic ci nie zabiera...

A po drugie na stronie paysafecard masz przelicznik walut i zaraz przed tranzakcją sprawdź sobie ile to będzie według ich licznika.. I tyle :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie nie pobiera

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

wg ich licznika 20zl to 4,60? ...

Ma ktoś z was może paysafecard na którym zostało pare groszy ? Jeśli tak to proszę o podanie PINu na PW.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...