Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ak-47 knife BS, DSR-1 DC

kroneqerse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zwykłego AK różni się tym, że ma więcej amunicji i ma doczepiony do siebie nóż. Można tym doczepionym nożem zabijać, 1 strzał i przeciwnik nie żyje, ale oczywiście nie możesz tego używać na normalnej mapie na noże np. sewers, arena.

Dsr-1DC też za bardzo się nie różni od zwykłego DSR, różni się wyglądem i liczbą amunicji w magazynku, zamiast 5 jest 10.

Według mnie nie opłaca się tych broni losować.

Losuj coś innego.

Ja polecam Customa, M14EBR.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Co do AK47-Knife --> według mnie fajna broń jeżeli ją ogarniasz, ma więcej ammo od zwykłego i oczywiście na końcu nóż :P

DSR-1 DC --> różni się ilością ammo i wyglądem. Jeżeli nie ogarniasz AWM to taka broń może Ci się przydać.

Opublikowano

DSR dobra snajpa, a AK też dobre ale prawię się niczym nie różni od zwykłego. Jakbyś chciał z tych 2 wybierać brałbym AK bo wszędzie mógłbym grać (prawie). Polecam broń Customkę ;) Mam na perma kosisz nieźle ;)

Opublikowano

DSR najlepsza snipa moim zdaniem, i fajne jest w niej to ze ma tylko 1x scope.

Ak-47 Knife to jest to samo co zwykłe, tylko po kliknięciu PPM zabijasz z knife

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

customke juz mam. I nie wiem co losować co dają te postacie kobiety? bo mi się zdają jakieś mniejsze. Co myślicie o losowaniu ULP-X ? mam zamiar wylosować ulpx lub to ak tylko nie wiem co dokładnie daje ta postać kobiety:). DSRa 1DC mam poleciał z 3karty :)

Gość patrykkos
Opublikowano

ULP czyli w Crossfire NA SPOP i innego typu postaci kobiece różnią się siatką graficzną i jest je trudniej trafić niż zwykłą postać mężczyzny :P

Opublikowano

Trudniej trafic, bo są chudsze i ogólnie mniejsze..

Chyba nawet troszke szybsze są.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Gość patrykkos
Opublikowano

Z tą szybkością to plota. Ktoś wymyślił bajkę i już każdy mówi, że SPOP'y itd. szybciej biegają. To nieprawda

o.O

Opublikowano

a jeszcze takie pytanie tutaj bo nie chce zakładać nowego tematu. Opłaca się trzymać kupony i zbierać na te bronie za 100? Bo jakieś takie nie fajne mi się wydają. Oraz zastanawiam się jaki pistolet używać DE czy anaconda :)

Opublikowano

Desert Eagle jest lepszy, a bronie za kupony to opłaca się brać te które są na zawsze, nie wiem jakie teraz bronie są teraz za kupony na EU.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

no właśnie na eu za kupony są tylko 3bronie na zawsze za 100kuponów. I nie wiem czy jest sens na nie zbierać bo jakieś nie fajne mi się wydają. (Ruger mini-14, SR-2M Veresk,SL8)

Opublikowano

Bronie nie są aż takie dobre, ale lepsze to niż jakieś bronie na 7, 30, 90 dni, lepiej mieć broń na zawsze niż na jakiś czas.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ruger mini nie jest aż taki zły, ma bardzo duże obrażenia, ale musisz go najpierw opanować. Jak lubisz SMG to SR-2M jest lepszy według mnie od np. krissa. SL8 to słaba snajperka, tego nie polecam brać.

Rugera możesz kupić za GP na crossfire NA, więc możesz tam go przetestować, a SR-2M jest za GP na nowym prywatnym serverze, Crossfire Fantasy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Osobiście jeżeli chcesz łatwo grać to weź vereska ma wszystko prawie takie same jak kriss a tylko krissy wyzywają nie vereski, choć z drugiej strony Ruger jest dobrą bronią lecz trzena ją opanować

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...