Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje cheata/bota który by "nagrywał" moje ruchy myszką i je cały czas odtwarzał ;]

Prosiłbym o linka,lub nazwe bota

Za pomoc 5

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

sebos2 pewnie ci chodzi o

Tasker - program który służy do nagrania jakiejś czynności na komputerze, a potem możemy ją powtarzać przez określony przez nas okres. Przydaje się do nabijania expa w niektórych grach jak i potwierzania odczytu reklam z surfbarów jeśli nie ma tokenów.
30364378.png

Opublikowano
Napisz sobie skrypt w Autoicie.

-.- Jestem dopiero w gimnazjum(1) i nie uczyli nas narazie jak jakiś program tworzyc,narazie tylko babka gada o procesorach,Ram-ie,Rom-ie itd. ;]

@Topic

Właśnie ściągnełem i zaraz zobacze czy działa ten Tasker

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
-.- Jestem dopiero w gimnazjum(1) i nie uczyli nas narazie jak jakiś program tworzyc,narazie tylko babka gada o procesorach,Ram-ie,Rom-ie itd. ;]

@Topic

Właśnie ściągnełem i zaraz zobacze czy działa ten Tasker

to od czego masz ten internet?

chyba zeby sie nauczyc

najwyzsza pora

a pozatym mozesz jakas ocene zalapac jak powiesz babie ze skrypt ala tasker zrobiles w autoicie (xD)

no Tasker to chyba najlepszy

ale wpisz sobie w google Macro

i bedziesz mial tego pelno

pzdr

@down no to peszek xD

@down2x

no cos o tym wiem (tez 1 gim ) mam przejebane tez pelno sprawdzianow nam baba dzisiaj zadala na jutro opowiadanie na 3 kartki A4 i chyba jutro do budy nie ide bo mam dosc xD

.

Opublikowano
a pozatym mozesz jakas ocene zalapac jak powiesz babie ze skrypt ala tasker zrobiles w autoicie (xD)

Nasza by nie zrozumiała i g**no byśmy dostali. ;<

btw. My mamy worda i painta ciągle......

Opublikowano
to od czego masz ten internet?

chyba zeby sie nauczyc

najwyzsza pora

no Tasker to chyba najlepszy

ale wpisz sobie w google Macro

i bedziesz mial tego pelno

pzdr

Wiesz jakoś nie zabardzo mam ochotę,się uczyc.Ostatnio musze się uczyc nauczyciele(żal tego zawodu) cały czas dają sprawdziany i czepiają się mnie że na teście strzelałem jak czegoś nie umiałem(test wyboru -.-).Więc jakoś zabardzo mnie to nie interesuje ;].

A tak wogule Tasker działa

Skoro problem wyjaśniony to można już zamknąc ^ ^