Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam hack v16

Martynka :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nowy niewykrywalny czit na steama:

Steam hack v16

Link do pobrania : http://www.speedyshare.com/MJSUK/Steam-Hack-v16.rar

Czit jest niewykrywalny jeśli ustawi się odpowiedni config. Na czicie jest takie coś jak Aimbot, Walthack i auto bunny hop.

otwórzcie config przez notatnik i ustawcie tak:

distanceESP = 0

FarESP = 0

NameESP = 0

TimeAndDate = 0

I zapiszcie taki config. Wtedy działa tylko Aim, ale niewykrywalny. Nie ma żadnych kwadratów nic poprostu jak zauważysz kogoś to celuj blisko głowy wtedy Aim zadziała jeśli celujesz w np nogi to celownik nie przeskakuje na głowe żeby nie było podejrzane. Jest to bardzo inteligętny czit. Działa tylko jeśli nacelujesz blisko głowy i na ss'ach jest niewykrywalny. Tobie może pokazywać że skacze ci celownik ale nie martw się sprawdzałam to z kolegą mi pokazywało że skacze mi jak strzelam ale on nic takiego nie widział . Więc nawet jeśli ktoś nakręci demo to nie będzie widać Aima : ) .

Jeśli nie wierzysz co do demek. To nagraj sobie demo na botach i potem oglądnij czy ci celownik lata : ) Zobaczysz że nie .

Ja wraz z kolegami i koleżankami używamy tego czita na steamie cały czas na każdym serwie i często nam robili ss'y ale jeszcze nikogo z nas nie złapali. Tylko pamiętaj jeśli ustawisz iny config to czit będzie wykrywalny !

Pomogłam ? Kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9582f1bee52cbea63f3826a0a9ee4947ecec30f5db296a3d1cf8c61da12adedc/analysis/1342392437/

Tylko mnie nie karz za to że dodałem skan nie będąc autorem tematu, chciałem dobrze.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

No to ja mam tak że nic nie widać tylko aim działa i jest tak :

* ESP *
BoxESP = 0
BoxSize = 0
DistanceESP = 0
FarESP = 0
NameESP = 0
VisibleESP = 0
* Visuals *
PlayerGlow = 0
ThirdPerson = 0
WallHack = 0
* Radar *
Radar = 0
RadarPosition = 0
RadarColour = 0
* Other *
BunnyHop = 1
BunnyHopKey = SPACE
CrossHair = 0
CrossHairColour = 0
FlashRemoval = 1
FlashPercentage = 100
RussianDuck = 1
RussianDuckKey = ALT
TimeAndDate = 0
LTFXSpeed = 0
LTFXSpeedKey = MOUSE2

Opublikowano

mi wyskakuje cos takiego : najpierw odpalam czita potem cs ze steama i wyskakuje bład Could not load filesystem.dll FileSystem crashed during construction

jak to naprawic?

Opublikowano

Cześć tego hacka po prostu odpalam później steam i gram ? czy podczas gry trzeba wcisnąć jakiś bind ? proszę o pomoc. :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...