Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Aktualizacja androida.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem androida 4.0.3 dla sieci plus (404 MB) dla Samsunga Galaxy S II (I9100) jak to zainstalować? jestem zielony , oto strona -

http://www.sammobile...100&r=1#regiona

Poland (PLUS) 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100PLSLP1 Download Unlock Info

Można to znaleźć klikając Lewy CTRL + F , a nastepnie wpisać " Poland (PLUS) "

Jednak gdy pobrałem ten plik (po rozpakowaniu 647 MB) znajdowały się tam dwa pliki :

1 - I9100XWLP7_I9100XXLPS_I9100PLSLP1_HOME.tar.md5

2 - SS_DL.dll

Co z nimi ? Z Góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Musisz mieć program Odin. Czyżby się komuś nie chciało doczytać na konkurencji i zakładał specjalnie konto po 1 pytanie -,- ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ehh... SGS II doczekał się oficjalnego update więc jeśli nie chce wgrywać ROM'a i Rootować telefonu tracąc gwarancje to może to zrobić w łatwiejszy sposób.

Wchodzisz w Ustawienia > O telefonie > Aktualizacja Systemu zaznacz tylko WI-FI jeśli łączysz się przez WI-FI chyba że masz nielimitowanego neta od operatora w co wątpie :P

Po zaznaczeniu opcji wciśnij uaktualnij. Będziesz musiał się tam szybko zarejestrować po czym uaktualni ci Androida do oficjalnej wersji 4.0.4 :)

Mam nadzieje że pomogłem.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Wgrywając tego softa co podał w 1 linku nie straci gwarancji, ale straci czas na bawienie się z programem.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...