Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SEVERE] Could not load 'plugins/***.jar' in folder 'plugins'

NoLuckJustSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam taki problem, mam kilku, że tak powiem "pluginerów / koderów" można to nazywać tak i tak. Gdy wysyłają mi swoje pluginy, i chce je sprawdzić u siebie na Prywatnym serwerze (HAMACHI troll) w konsoli wyskakuje

[sEVERE] Could not load 'plugins/NazwaPluginu.jar' in folder 'plugins'

Co w tej sytuacji mam zrobić? U nich to działa. Update'owac Jave czy co ? Za każdy sensowny post Leci Like & PIONTKA w proffffilu

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polecam ci Aby obu upneli ci Te pliki Na sendspace , Adfly

Jeżeli to nie zadziała upnij javę !

767b26711491d.png

Opublikowano

Stworzyłeś w folderze 'plugins' nowy folder 'plugins' i tam wrzuciłeś plugina.

Ale z tego co widzę, to serwer wogóle nie chce wczytać tego plugina. Pewnie nie jest napisany pod Bukkita, lub na jakąś starszą wersję Bukkita, i dla tego nie działa.

Opublikowano

Widocznie oni kodują na innej javie (7 lub 6) lub pod inną wersję craftbukkita. Zapytaj się ich jaką mają wersję.

Jeśli jest skompilowany pod 6 i uruchamaisz pod 7 to nic się nie stanie, ale jak pod 7 a ty uruchamiasz pod 6 to mogą być errory.

PS: Lista javy mi się do du...szy przyda. Ważne z jakiej twój serwer korzysta, a to jest zapisane w pliku .bat z którego uruchamiasz serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...