Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60 Mln w godzinę?

Daro19862

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jemu chodzilo mniej wiecej o to w jaki sposob zarabiac te 60milionow na godzine czy cos i widzisz ze napisal ze nie za bardzo zna angielski, a jak nie zna za bardzo angielskiego to trudno troche wylapac te cale zdania co gada ten typek i wkleic to na google tlumacza :<

Opublikowano

Tak właśnie o to mi chodzi przecież nie wymagam żeby ktoś przetłumaczył słowo w słowo,chcę tylko dowiedzieć się czy ten koleś robi to na bocie ,czy może wykorzystuje błędy w grze czy też może hakuje ludzi?

Gość malutki688
Opublikowano

zaden bot nie wyfarmi 60 mln w minute...zastanow sie, jak w jedna minute wyfarmic 1kk golda i zrobic to 60 razy?

Opublikowano

Powiedz mi jak Ty chcesz odpalić 30 postaci na botach? Na jednym koncie bodajże da się jedną postać zrobić z botem, kupisz do tego 30 kluczy? Zastanów się.

Opublikowano

Na 1 kompie da się odpalić 2 klijenty diablo więc do 30 kont wystarczy 15 kompów i jak robisz 60mln w 1h to te kompy i klucze od diablo szybko się zwrócą.

Opublikowano

Powiedz mi jak Ty chcesz odpalić 30 postaci na botach? Na jednym koncie bodajże da się jedną postać zrobić z botem, kupisz do tego 30 kluczy? Zastanów się.

Taki z Ciebie mod znawca??? nie pisz jak nie wiesz . Sa programy do tego i sa dostepne w necie tak jak bylo w d2 , shoutbox mowi Ci to cos?? pewnie nie bo lepiej walnac +1 i zadowolony. Do tego proxy i jedziesz na 1 kompie pare kopi d3 zalezy od wymagan kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...