Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]CS ustawienie confingu pomoc

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grać w cs po roku przerwy i mam steam i po prostu ścigłem cs i nic nie zmieniałem tylko nick czułość myski i 32 bity i wbijam na serwa wybieram interp0.01 i gram a obejrzałem teraz ten film :

i koleś tam mówi żeby ustawić confing i tu moje pytanie jakie komendy wpisać i czy wystarczy je raz wpisać czy co wyłącze i włącze cs musze je wpisywać ponownie bardzo proszę o pomoc moje GG: 28044802 Dziękuje i pozdrawiam

xxx

Opublikowano

Jeżeli wpiszesz w konsoli w cs to za każdym razem kiedy wyłączysz i włączysz grę będziesz musiał wpisać komendę jeszcze raz.

Natomiast jeżeli wpiszesz komendę do configu to już nie będziesz musiał wpisywać w grze.

@BTW

Po to jest forum, żeby tutaj odpowiadać, a nie na gg ^^.

Opublikowano

Polecam ci pobrać config kogoś z najlepszych graczy (TaZ,Neo).

I pozmieniać ustawienia pod swoje upodobanie, oni mają najczęściej komendy na rozjaśnienie gry, sam z tego korzystam.

Jeżeli nie chcesz wpisywać jeszcze raz tych samych komend w konsoli, wpisz je do configu (pierw usuń stare np. develeoper "1" zmień na develeoper "0").

Opublikowano

Wywal config i ściągnij cfg neo, pozmieniaj tylko sterowanie, może Ci nie odpowiadać skok na scorlu..

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

OMG.

Jeżeli wpiszesz w konsoli w cs to za każdym razem kiedy wyłączysz i włączysz grę będziesz musiał wpisać komendę jeszcze raz.

Natomiast jeżeli wpiszesz komendę do configu to już nie będziesz musiał wpisywać w grze.

@BTW

Po to jest forum, żeby tutaj odpowiadać, a nie na gg ^^.

Najgorsza głupota, jak widziałem od kilku dni.

Już komuś to pisałem, jeżeli się nie zna, to nie powinien na siłę pomagać.

Wszystko co wklepiesz w konsoli zapisuje Ci się w cstrike_polish, pod warunkiem, że we właściwościach masz odznaczone "tylko do odczytu". Jeżeli masz to tam zaznaczone to wpisując w konsoli, nic Ci się nie zmieni, bo tylko odczytuje, a nie zapisuje. Wejdź w cstrike_polish, poszukaj config.php, PPM -> właściwości -> odznacz "tylko do odczytu" i możesz już sobie edytować z notatnika, albo w grze ( w konsoli).

Boja!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

ja jestem całkiem zielony i mało rozumiem co wy do mnie gadać ;p i mógłby mi ktoś dać linka do ściągnięcia takiego confingu neo czy kogos tam i pomoc to zmienic ? Chodzi o to żeby mi wytłumaczyć po kolei gdzie wejsc co usunac co wkleic i tp bardzo ale bardzo prosze o pomoc bo tak jak mowie nie znam sie na tym .

xxx

Opublikowano

dobra juz sciaglem i wkleilem confinf TaZa i jak to teraz zrobić żeby on był ciągle zapisany i się nie zmieniał ?

xxx

Opublikowano

Masz ten starny config ? Otwierasz go za pomocą notatnika zmieniasz zawartość (czyli wszystko usuwasz i wklejasz nowy cfg ten od Taz'a) i zapisujesz i po kłopocie.

Opublikowano

i to rozumiem ale czy opn mi się nie zmieni ? jak np wyłącze kompa i włącze czy coś ? bot ak właśnie zrobiłem jak napisałeś ale boje się że mi się będzie zmieniał.

xxx

Opublikowano

i to rozumiem ale czy opn mi się nie zmieni ? jak np wyłącze kompa i włącze czy coś ? bot ak właśnie zrobiłem jak napisałeś ale boje się że mi się będzie zmieniał.

Jak wkleisz ten config do swojego i zapiszesz, nic ci się nie zmieni.

Opublikowano

ok wszystko działa pięknie tylko jeszcze jeden problem jak gram na serwerach bf2 to pod celownikiem mi pisze ile mam odznak i zabojst jak to zmienic zeby bylo tak jak wczesniej na samym dole ekranu ? (confing sciaglem taza)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...