Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Problem

ravi35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy jak laduja sie room'y po nacisnieciu start game i musze troche poczekac to czy jak zmninimalizuje gre to tez mi sie wczyta i drugie pytanie ile czasu trzeba czekac aby zaladowaly sie room'y bo po tym przesciu warrocka do nexona to nie moge zagrac za kazdym razem jak nacisne start game to warrock sie zmula pokazuje tylko moj nick i po 45 minutach nic sie nie zmienia nie moge wogole zagrac ni wiem mam avg z wylaczana ochrona rezydenta i nic nawet jak avg odinstaluje tez nic sciagnalem nowa intalke i nic nie wiem moze nie mam jakiegos programu ale wszystko gra tylko nie wczyuje mi room'ow

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie jak zaloze nowe konto na nexonie i wlacze gre to jak nacisne start game to pokazuje mi ze musze wpisac swoja nazwe i jak cos wpisze to wyskakuje mi jakis komunikat costam ze w normalny sposob i drugi comunikat ze przerwano polaczenie i jak znowu nacisne start game to juz pokazuje moj nick ktory wpisalem i warrock sie zawiesza moze tu jest problem z tym ze nie moge sie zalogowac

@edit

wrzucam ss jak to wyglada

# nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj | Grasu

bez tytułu2.bmp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...