Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Najlepsza mapa do Bocenia?

Zbaq91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, używam boxybota, i chciałbym się dowiedzieć która mapa jest najlepsza do bocenia, i na której można najwięcej wycisnąć uridium.

Opublikowano

Na 3x lub 5x ale na 5x ślij jak masz 12 level bo inaczej jak ci statek rozwalą to musi później przez PVP przelatywać a to ryzyko że ci statek rozwalą nawet 20 razy

LOL

Opublikowano

x-1 albo x-8. W porównaniu do 4-x jest tam do dwóch razy więcej uri.

Przynajmniej ja tam boce. Na razie na tym koncie w 10 dni mam full lf3, pet'a, full bo2 i 100k na aegisa już

Opublikowano

x-1 albo x-8. W porównaniu do 4-x jest tam do dwóch razy więcej uri.

Przynajmniej ja tam boce. Na razie na tym koncie w 10 dni mam full lf3, pet'a, full bo2 i 100k na aegisa już

To musisz wiele godzin bocić, więc wkrótce pewnie skrypt cie wyłapie, lepiej odpuść sobie na pare dni, albo bij alienki

Uczeń
Opublikowano

Up@

Bo nie ma... nie każdy kto coś pisze tutaj na forum musi być prawdą. Widocznie ten pan sie nie zna :)

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Nie .

Najlepiej Na x-2 i x-5

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

Up@

Bo nie ma... nie każdy kto coś pisze tutaj na forum musi być prawdą. Widocznie ten pan sie nie zna :)

Brawa dla tego pana !! Poprostu dojebal do pieca !

nie ma znaczenia ? aha -.- czyli jesli na np pl1 gra 4 tysiace osob ( z tego polowa jest zalogowana ) a na pl3 gra 3,5 tys osob ( z tego 500 jest zalogowana ) i np lataja na mapach x-5 x-6 x-7 x-8 gdzie na mapach x-1 x-2 x-3 x-4 sa pustki to co ? nie ma roznicy ?

@topic

na pl3 polecam ci mape x-3 ( jesli na mmo vru ) a jesli na eic to x-8

Opublikowano

Ja jestem z PL 1 i powiem tak . Na x-8 nie polecam bocić . Często tam latają obce firmy więc jest duże prawdopodobieństwo ubicia . Ja polecam z 2 gali mapę x-5 a z 1 gali to x-4 x-3 na x-2 lata dużo botów . A i dodam że ja na cz3 puszczam bota na 4-x i w godzine zwsze po 6k uri nawet leci :)

Opublikowano

Ja mam 2 lvl, piranhe (nowe konto :D) PL3 8 najlepszych napędów i bocę na 1-1. Na godzinę dostaję 1k-1.5k uri :) Raz na jakiś czas pojawi się wrogi statek ale mnie nie zestrzeli ze względu na niski lvl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...