Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam pomoc dla bardzo dobrych w liczeniu dla mnie (:

zablej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chodzi mi o to ze jutro o 7:30 zakopuje dopalacz pz 1 dzien oczywiscie od 7:30 bez przerwy bede grac w LoLa do 20/21/ a nawet 23 tak wiec chcialbym poprosic tych co umia swietnie liczyc o wyliczeniu dla mnie ile bede musial zagrac meczy zeby zdobyc 6.3k pz

Opublikowano

Jeżeli za jeden mecz otrzymujesz +100 IP to 63 mecze. Jeżeli +50 IP to 126 meczy.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Z dopalaczem poniżej 30 wygranych, za przegrane leci mniej. Licząc 50% wygranych to około 40 meczy. - czyli grając cały dzień jest możliwe wbicie tych 6300.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Liczac ze gra trwa srednio 30 min, a ma czas od 8 do 23, to ma 15 godzin x2 gry na godzine. Zagra okolo 30 gier.

Za wygrana dostanie ze 100+ x2 uznajmy ze 250 za gre. 30x250=7500. Da sie, nawet z paroma przegranymi uzbierasz te 6300 ale nie wiem kiedy znajdziesz czas na jedzenie itp :D

Opublikowano

Będzie ciężko jeżeli grasz na West. Tutaj gry są dłuższe i bardziej zacięte. Jeżeli natomiast jest to East & Nordic to powinieneś przez cały dzień wbić te 6300 choć gwarancji na to nie ma.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...