Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukuję hacka

TheMadis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam otóż pytanie, czy jest jakikolwiek hack w grze Battlefield Play4Free zapewniający kredyty?

Szukałem wszędzie, a nie mogłem znaleźć, natomiast mój przyjaciel jest w posiadaniu takiego cheata (wiem, bo widziałem screena) i otrzymuje 10 000 kredytów dziennie.

Za znalezienie, albo poradę jak takiego hacka stworzyć byłbym niezmiernie wdzięczny.

Proszę o pomoc i pozdrawiam!

Opublikowano

Nie ma czegos takiego!

Wszystko w internecie to fake.

Jezeli twierdzisz, ze Twoj przyjaciel cos takiego ma, to czemu sie z Toba nie podzieli :)?

SS przerabiany pewnie ;)

Opublikowano

Nie ma czegos takiego!

Wszystko w internecie to fake.

Jezeli twierdzisz, ze Twoj przyjaciel cos takiego ma, to czemu sie z Toba nie podzieli :)?

SS przerabiany pewnie ;)

Też go prosiłem, ale ciągle krzyczy, że nie albo, że może mi go co najwyżej sprzedać. A poza tym hack jest od jego kuzyna, który z naszych rozmów wynikło, że takie hacki, to dla niego chleb powszedni.

Opublikowano

Poprostu cię oszukuje. Powiedz że dasz mu 10 zł jak ci doda 10000 kredytów, zacznie pewnie kręcić. Jak nie to ten kuzyn włamał się do EA ( pewnie jeszcze ma hack na fundsy :) ) co jest prawie nie możliwe i karalne, więc lepiej już o tym nic nie mów bo tylko mu zaszkodzisz.

Opublikowano

Tjaa, a kuzyn od babci dziadka mojego ojca wujka mamy siostrzeńca.

Nie ma czegoś takiego, a jeżeli nadal będzie twierdzić, że coś takiego jest= nie jest Twoim 'przyjacielem'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...