Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Za ile kupię battlefield 3

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, za ile kupię NAJTANIEJ bf'a3?

Nie ważne czy przez internet czy żebym musiał się gdzies udać :D

W Tesco BF chodzi po 130zł ;d

skpUo.png

Opublikowano

Nie chcę tworzyć nowego topiku, więc napiszę tutaj. Na urodziny dosrałem kod promocyjny od Orgina 25% taniej na każdą grę w ich serwisie. Jeżeli teraz gra jest już na przecenie 50%, to mogę dołożyć ten swój kod 25? Wtedy będę miał taniej o 75% ?

9368_gold.png

Opublikowano

Na stronie z promocją, na samym dole jest notka:

OFFER EXPIRES 18TH JULY 2012 AT 23:59 GMT. GOOD ONLY FOR NEW PURCHASES OF BATTLEFIELD 3, BATTLEFIELD 3 ULTIMATE SHORTCUTS BUNDLE, MASS EFFECT 3, KINGDOMS OF ALAMUR: RECKONING, FIFA 12, NEED FOR SPEED THE RUN, CRYSIS 2, DEAD SPACE 2, SYNDICATE, DRAGON AGE 2 AND FIFA MANAGER 12 ONLY. VALID ONLY VIA THE ORIGIN STORE AT WWW.ORIGIN.COM OR THE ORIGIN CLIENT. OFFER MAY NOT BE SUBSTITUTED, EXCHANGED, SOLD OR REDEEMED FOR CASH OR OTHER GOODS OR SERVICES. VALID ONLY IN UK. MAY NOT BE COMBINED WITH ANY OTHER OFFER, GIFT CARD, REBATE OR DISCOUNT COUPON. PRODUCT SUBJECT TO AVAILABILITY. RETAILERS, DISTRIBUTORS AND EMPLOYEES OF ELECTRONIC ARTS INC. AND THEIR AGENCIES/AFFILIATES ARE NOT ELIGIBLE. VOID WHERE PROHIBITED, TAXED OR RESTRICTED BY LAW.

Z czego wynika, że oferta nie może być łączona z innymi ofertami jak i gift cardami etc.

więc 50%, nie 75 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...