Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zablokowane konto bez powodu

killeradi16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sytuacja z tokenem sie wyjasnila... niby haker ja stworzyl na moim koncie, a teraz jak chcialem sie zalogowac to pisze ze konto zablokowane z powodu naruszenia wielu zasad, wczoraj gralem do 22:30, dzis widze ze na emialu o 20 30 dostalem 2 wiadomosci ze mam zmeiknic passy,do maila,konta, i przeskanowac kompa, nie widzialem tego bo nie sprawdzam maila ciagle, o godz 6 rano dostalem bana za haki.... passy nie byly zmienione czy cokolwiek, kod mam z allegro od firmy co sprzedaje 99,5% kom poz [okolo 60tys kupujacyuch]

co mam zrobic?? o co chodzi?.... komp na 99% nie ma keya,starego lapek a uzywal go tlyko do przegladarki.... ticketa napsialem juz, ale od 2h nie odpisuja;/

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, że ty nic nie zrobiłeś... Coś musiałeś zrobić lepiej gdybyś napisał prawdę, logów Battleneta nie oszukasz. Jeżeli napisałeś do nich to czekaj, my przecież nie będziemy pisać do nich w twojej sprawie. Radzę przyszykować skan kodu.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Zadzwon na Polska infolinie blizzarda i dowiedz sie za co ban i bedziesz wiedzial na czym stoisz , szybciej sie dodzwonisz niz dostaniesz wiadomosc :) , wrzuc nam screena co Ci odpisali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...