Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LUASQL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo potrzebuje 1 funkcji do questa wyjaśnie niżej o co mi chodzi.

local date = os.date('%Y-%m-%d %H:%M:%S')

query("UPDATE account.account SET availDt = '"..CO TU MA BYĆ."' WHERE id = '"..id.."';", user, password)

Żeby przykładowo zaktualizować czas w kolumnie availDt na aktualny +3 dni równe.

Prościej chodzi mi o to żeby zrobić zapytanie które zbanuje gracza na 3dni od czasu aktualnego.

@MODEK

Sory za pomyłke w prefixie prosze o zmiane na [PYTANIE]

791f747188ac8.png

Opublikowano

Dzękuje Sui za stałe bardzo bym prosił jeszcze o:

query("UPDATE account.account SET availDt = '"..CO TU MA BYĆ."' WHERE id = '"..id.."';", user, password)

bo w sql na prawde słaby jestem al i tak like dla Ciebie.

PS.

1111 like ode mnie xD Na ten jubileusz no mógł byś mi pomóc do końca wiem że chodzi Ci o to żeby nie dać mi gotowca ale na prawdę sql słabo znam i proszę o pomoc..

791f747188ac8.png

Opublikowano

query("UPDATE account.account SET availDt = '"..date.."' WHERE id = '"..id.."';", user, password)

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...