Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille - o-O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh ..witam was ;D

Mam głupie pytanie =.= Gdzie mogę kupić skille ?

Chodzi mi o to , że znalazłem parę osób w mieście , ale nie ogarniam...bo nie wiem czy to są skille

Jest ich tam bardzo , ale to bardzo dużo i po prostu się gubię i boje się że coś źle zrobię :D

Aktualnie jestem w Falconwing Square

x

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Kupuj wszystko, na co cię stać.

Tjaa ;D Kupować all..ale co potem z tymi skillami zrobić?

Będzie ich tyle , że nie będę ogarniał co używać ;))

Ps : Wiem jestem upierdliwy ostatnio w tym dziale , sorry ;p

x

Opublikowano

Spell'e kupujesz u Trainerów. Jeżeli nie wiesz gdzie to >>> idź do strażnika i zapytaj się go gdzie masz Class Trainer, on Ci wskaże to na mapie.

Kup tylko spell;e które Ci się przydadzą do danego Speca, dopiero później możesz wykupić wszystkie :P

Poproszę +

32347.jpg877.png

15939.gif33032.gif

32937.jpg34169.jpg

32901.jpg

Opublikowano

Jeden mówi żebym kupował wszystkie na jakie mnie stać , a inny tylko te co mi się przydadzą..

No ludzie ! Proszę was ..nie mieszajcie mi ^^ Tutaj pare osób mnie zna , i wie jak jestem głupi z tej grze

I wy mi jeszcze piszecie po języku "wow" xD

Zostaję przy opcji AboVeAll'a i Menddor'a , to są moi "stali" pomocnicy ;3

Macie może jakąś stronę , w jakich sytłacjach jakie skille używać ;? Dla Blood Elfa - idę pod rerti

Ps : żeby nie było , McLeoks też mnie umie ogarnąć , i wie jak napisać żebym zrozumiał xDD

Serio robie się strasznie upierdliwy w tym dziale , i zostanę tu aż nie ogarnę wszystkiego w 100% ^^

x

Opublikowano

To może prościej , nie wszystkich "umiejętności" się ucz:

+ zaoszczędzoną kasę wydasz np na mounta-wierzchowca

Bo i tak połowy nie będziesz używał a na 70-85lvl skille nie są już takie tanie :}

Ja tak robię od 6+lat i dobrze mi to wychodzi bo mogę poruszać się np. szybciej po świecie Azeroth

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To może prościej , nie wszystkich "umiejętności" się ucz:

+ zaoszczędzoną kasę wydasz np na mounta-wierzchowca

Bo i tak połowy nie będziesz używał a na 70-85lvl skille nie są już takie tanie :}

Ja tak robię od 6+lat i dobrze mi to wychodzi bo mogę poruszać się np. szybciej po świecie Azeroth

Mam już kunia , ze skilli i strusia ..nie potrzeba mi więcej zwierzy ;D

No chyba że latającego ..

Ew.jeszcze czegoś nie wiem ? czy zwierzaki do jazdy się czymś karmi ? :D

x

Opublikowano

Jak nie będziesz ich karmił to zdechną :D

a na poważnie to nie :D

Wiesz później zostaje kupno Latania po northrend +150% ridingu +280% ridingu :D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jak nie będziesz ich karmił to zdechną :D

a na poważnie to nie :D

Wiesz później zostaje kupno Latania po northrend +150% ridingu +280% ridingu :D

em ?

Że muszę kupić latającego zwierza tak ? kurVa nie zrozumiałem cie xD

x

Opublikowano

no bo napisałeś że jeszcze latającego :D więc napisałem jakie stopnie (szybkość latania) zostały Ci do kupna ;D tzn 150% , 280%, a latanie po northrend to kraina w wotlku dodana ;D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

no bo napisałeś że jeszcze latającego :D więc napisałem jakie stopnie (szybkość latania) zostały Ci do kupna ;D tzn 150% , 280%, a latanie po northrend to kraina w wotlku dodana ;D

Na jakim lvl go kupię , i za ile ? i gdzie ?

I za ilę kupie stopie 150% i 280% ? na jakim lvl i gdzie ? xDD

Na jakim lvl będę musiał latać , do northrend

A i słyszałem , że są jakieś serwery gdzie nie można latać ;/ Ja gram na molten , tam można ? :D

x

Opublikowano (edytowane)

kurcze ;D wotlk odległe czasy ;D

ale pewnie 280% to - 5k -70lvl

latanie po northrend albo 68lvl albo 70lvl - chyba 1k

150% 60lvl - tutaj ceny nie pamiętam ;D

Latanie po northrend w dala kupisz, a latanie to, outland, northrend :D

Edytowane przez caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

kurcze ;D wotlk odległe czasy ;D

ale pewnie 280% to - 5k -70lvl

latanie po northrend albo 68lvl albo 70lvl - chyba 1k

150% 60lvl - tutaj ceny nie pamiętam ;D

Latanie po northrend w dala kupisz, a latanie to, outland, northrend :D

Jestem głupi , jestem debil ...nic nie zrozumiałem

northrend - to kraina tak ? To czemu "Latanie po northrend" ?!

Co to "dala" ?

I nie powiedziałeś chyba , za ilę kupie zwierza do latania , na jakim lvl i gdzię ? xD

Zrozumiałem tylko to że stopnie 280% za 5złota na 70lvl

i 150% za ileś tam złota na 60lvl

x

Opublikowano (edytowane)

5k to znaczy za 5000golda ;D zwierzaki to tam groszowe sprawy i kupisz je na tym samym lvl co nauka latania na daną szybkość :D :P nauka latania najdroższa ;D

Northrend - Kontynent dodany w WOtlku do expienia na 68-80lvl, kontynent jak Eastern Kingdom czy outland

Dalaran- "Stolca northrendu", największe miasto :D znajduje się mniej więcej na środku Northrendu :D

Edytowane przez caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

5k to znaczy za 5000golda ;D zwierzaki to tam groszowe sprawy i kupisz je na tym samym lvl co nauka latania na daną szybkość :D :P nauka latania najdroższa ;D

Northrend - Kontynent dodany w WOtlku do expienia na 68-80lvl, kontynent jak Eastern Kingdom czy outland

Dalaran- "Stolca northrendu", największe miasto :D znajduje się mniej więcej na środku Northrendu :D

No i to ja rozumiem ^^

Grałeś może kiedyś na serwerze molten ? serwer x20

bo ja tam gram , i trochę mnie wystraszyło jak usłyszałem "5000 golda" bo mam zaraz 30lvl , a praktycznie mam dopiero 15golda , miałem 17 .ale na skille poszło

x

Opublikowano (edytowane)

Nie grałem :D grałem na jego starym obliczu w TBC, ale inaczej się nazywał :D Nie musisz kupować latania od razu jak wbijesz 60/70LVL :D kup jak będziesz miał kasę :D

Globalny serwer EU Rulez ;D4ever

Edytowane przez caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Nie grałem :D grałem na jego starym obliczu w TBC, ale inaczej się nazywał :D Nie musisz kupować latania od razu jak wbijesz 60/70LVL :D kup jak będziesz miał kasę :D

Globalny serwer EU Rulez ;D4ever

też bym grał , ale jednak nie mam kasy na opłacanie abonamentu ;)

Nie muszę kupować na 60/70 lvl ? a to jak dolecę na Northrend ?

Są jakieś inne sposoby ?

x

Opublikowano

Na northrend dostajesz się za pomocą statku , który jest w Stormwind/Wetlands, ale to jest w SW :D w hordzie nie wiem (bez obrazy ale w hordzie nie lubię grać , od 6lat gram w ally i zawsze grałem) :D ale zaraz Ci sprawdzę ;D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Na northrend dostajesz się za pomocą statku , który jest w Stormwind/Wetlands, ale to jest w SW :D w hordzie nie wiem (bez obrazy ale w hordzie nie lubię grać , od 6lat gram w ally i zawsze grałem) :D ale zaraz Ci sprawdzę ;D

Ok , to czekam ^^

Ja wzasadzie nie wiem czemu gram w hordzie ..tak jakoś ;>

Mi ogólnie nie robi czy to ally czy horda ..nie wiem czym się różnią ..prócz tym że mają inne postacie xD

x

Opublikowano

horda ma statek z Orgimaru i z Undercity ;D

ja nie jestem negatywnie nastawiony co do hordy tak jak niektórzy hordziacy do ally u nas na serwie ;p ciekawe co im daję to że jak mają 85llv i zabiją expiacego lov lvl :D co da im to skilla ?? zastanawiam się :P ja to sobie przelatuje obok takich ludzi i im daję expić :P ja po prostu z przyzwyczajenia :D i nie podobają mi się rasy hordy ;D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

horda ma statek z Orgimaru i z Undercity ;D

ja nie jestem negatywnie nastawiony co do hordy tak jak niektórzy hordziacy do ally u nas na serwie ;p ciekawe co im daję to że jak mają 85llv i zabiją expiacego lov lvl :D co da im to skilla ?? zastanawiam się :P ja to sobie przelatuje obok takich ludzi i im daję expić :P ja po prostu z przyzwyczajenia :D i nie podobają mi się rasy hordy ;D

Mi się podoba tylko blood elf

A w ally tylko krasnolud ..więc za dużego wyboru nie mam ^^

Pogram tam trochę moim elfem , wbije 80lvl i go dobrze zrobię i potem sobie będę grał od nowa w ally ;)

Dzięki za pomoc ^^ Można zamknąć ! Wrazie co zrobię nowy temat ;]

x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...