Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za m2bob ?

tom3k10s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj grałem na hacku m2bob wszystko ładnie było na 3 kontach 2 łowiły, a 1 expiłem sobie. Potem wyłączyłem 1 metka, którym sobie expiłem, a dwa fishboty łowiły, po upływie 1h i 30min nagle dwie postacie przeteleportowało do miasta niedaleko Soon. Wyłączyłem potem oby dwa metki. Pod wieczór włączam m2bob i 1 konto do łowienia i pisze "Twoje konto zostało zablokowane" Sprawdzam tamte 2 akurat tamte nie zostały zbanowane tylko to 1. I moje pytanie jest następujące ... Dlaczego i Za co dostałem bana na emailu nie doszło nic od supportu .. NIE WIEM .(

Opublikowano

Jeżeli zablokował Ci to system (hack shield) to nie dostaniesz wiadomości. Też tak miałem. Okazało się ze HS coś wykrył i zablokował... Po napisaniu do supportu okazalo sie ze mam bana na miesiac

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak nie masz maila to ban z logów hackshielda. Też wczoraj dostałem bana za hsa.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Ale ja nie piszę, że hackshield mnie przeteleportował do miasta tylko, że "przeteleportowało mnie do miasta"

PS: Dlaczego tylko 1 konto zbanowali, a drugie nie ?

Opublikowano

GM teleportuje aby sprawdzić czy wrócisz na miejsce macierzyste :) Jak wrócisz to ban i nie odpiszesz to BAN :D

Opublikowano

Ja raz 5 min od postawienia bot patrzylem na youtube, film załadowany cały, patrze na router nie miga, patrze na metina 'Twoje Konto Zostalo zablokowane'

Dosłownie 5 min.

Ogólnie to był 4 ban w 1 tyg.

Nie było wiadomości na mail.

Opublikowano

Sądzę, że tym 1 kontem, które zostało zbanowane przebiegłem przez wodę szybko i ktoś zauważył i dlatego dostałem BANA. Można zamknąć Temat.

PS: Dziękuję wszystkim użytkowinikom, którzy wypowiedzieli się na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...