Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak włączyć m2bob z kamerem?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam proste pytanie.Jak połączyć m2boba i kamera? żebym miał waithacka,dmg,nieodpychanie? proszę o pomoc,bo bardzo by mi się to przydało w expie.daje lajki oczywiście.p.s. gdzie można wziąć jakieś lepszego hacka która działa jak pelerynki? bo ten w m2bob słaby jest.z góry dzięki,pzdr

przepraszam adminów z góry,miałem strasznego laga i mi 3 tematy wzięło,tamte usunąć i przepraszam.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

no nie możliwe żeby nikt nie wiedział jak tego zrobić...

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

@refresh

afr.png

Opublikowano

ehh... Więc tak.

Instalujecie Kamer moda, potem wklejacie do tego folderu z kamerem M2boba i uruchamiacie przez m2bob tyle że ustawiacie metin2clienta z folderu z Kamerem :D w tym folderze :D Jak ktoś nie rozumie to napisze dokładniej ^^

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

w kamrze wlaczasz wszystkie te opcje, restartujesz klienta i nastepnie podajesz w m2bobie lokalizacje pliku m2client.bin tam gdzie zainstalowałeś kamera i DZIAŁA

Opublikowano

@TheMadafaka mógłbyś troche jaśniej napisać? :P Sorry ale nadal nie czaje za bardzo :P

afr.png

Opublikowano

Ja juz skumałem, ale niestety jak próbuje właczyć metina przez m2bob'a to wyskakuje mi bład "Cannot find 'python22.dll'". Wie ktoś jak to naprawić aby poprawnie właczył mi sie bocik?

PS: Podmieniłem juz plik python22.dll z innego metina, ale niestety niec to nie dało. ;/

Opublikowano

kurde no mi nie działa.źle robię.mógłby ktoś napisać dokładnie w punktach?

Bo ja robię tak:

1.Instaluje od nowa metina.

2.aktualizuje.

3.Instaluje kamermoda

4.Wchodze na metina przez kamera i włączam opcje waithack,dmg i nie odpychanie z konia.

5.wychodze z kamera.

6.Instaluje m2bob.

7.wpisuje passy,biore m2client z folderu gdzie mam kamera i m2bob.

8.loguje się do gry.

9.i g*wno nie działa waithack itp.

Już nie wiem co zrobić no.powtarzałem to z 5 razy.

Mam windows 7 64bit.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...