Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak odnaleźć zapomniane dane przy rejestracji

dadaxdxdxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym zmienić swoje hasło o konta ale zapomniałem daty urodzenia i e-mailu oraz name i last name wiem ze dalo sie to jakos odszukac prosze o szybka pomoc like za dobre odp :)

Opublikowano

Jeśli nie znasz wszystkich danych to nie zmienisz hasła, był niedawno pewien sposób na zmianę bez danych, ale już padł.

Opublikowano

Nie da rady zmienić hasła ,jeśli nie pamiętasz danych , tak jak up@ napisał ,kiedyś był sposób na zmiane hasła ,ale już nie działa.

2uiyzh2.png
Opublikowano

E mail - zaloguj się na forum Combat Arms i wejdź w swój profil - tam jest napisany twój e mail

Data urodzenia - nie ma już sposobu ( jedynie na domysł :D) ja najczęsciej daje dzien miesiąc i rok pierwszy od góry :P

Imiona - też postaraj sobie przypomnieć jakie najczęsciej wpisywałeś ... Ale mam mini wskazówkę... jeżeli konto robiłeś nie dawno i nic nie robiłeś z przeglądarką to jak wejdziesz w tej samej przeglądarce co zakladaleś konto w formularz rejestracyjny i klikniesz na pole z imionami to powinny ci wyskoczyć tam znaki które kiedyś wpisywałeś w to miejsce :) mi to pomogło raz :P

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...