Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe by MrLight [Survival] [v 1.0] [1.2.5]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprezentować wam moje pliki serwerowe z naprawdę ciekawymi i przydatnymi pluginami, wszystkie postaram

się opisać krótko i dokładnie poniżej

:)

DOWNLOAD:

SKAN:

PLUGINY W PACZCE:

AntiPub

Lekki plugin, zapobiega reklamowaniu innych serwerów przez graczy.

Automatycznie wykrywa adres IPv4 przy czym dodatkowo informuje admina [ musi być op] o tym,

który gracz próbował reklamować, wyświetlona jest również treść wiadomości.

BlockThatName

Dobry dodatek można powiedzieć do xAuth, po ostatnio opublikowanym bugu ze znakiem "/" pojawił się

problem - czy wgrać AuthMe które nie ma tego problemu, ale wiele wiele innych, czy też ryzykować i nic z tym nie robić.

Poszperałem trochę na stronie głównej bukkita i znalazłem ten oto ciekawy, niedawno opubikowany plugin - w configu

ustawiamy dozwolone znaki, wszelkie inne nie będące tam zapisane będą zakazane - nikt z takimi nie dostanie się

na serwer!

NoSwear

Ciekawy i całkiem przydatny plugin, zapobiega przeklinaniu na serwerze. Wystarczy dodać zakazane wyrazy do configu, o co ja już się postarałem wzorując się na przypadkach z mojego serwera :D Na start każdy nowy gracz otrzymuje 10 szans [co jest z resztą zawsze opisane przy logowaniu], po utraceniu wszystkich auto - ban. Oczywiscie OP-a to omija, może sobie bez problemu bluzgać :D Wszelkie ustawienia można dowolnie zmienić.

NoCheatPlus

Najlepszy AntiCheat na serwery minecraft - co ciekawe rzadko używany :P Po wgraniu nie ma szans na

odpalenie jakiegokolwiek Cheata

:) Jeżeli admin ma OP-a, będzie otrzymywał informacje o nietypowych ruchach graczy.

SpamGuard

Jak nazwa mówi ochrona przed spamerami

JoinMessage

Przydatny dodatek, możemy dowolnie zmieniać informację, kiedy ktoś wejdzie na serwer. Zamiast "Gracz joined/left

the game" domyślnie ustawiłem "Gracz dolaczyl do gry/opuscil gre". Co ciekawe ten plugin rónież rzadko używany...

AntiLogger

Bardzo przydatny plugin - sposób na cwaniaków. Jeżeli gracz podczas walki czy też lotu do lawy opuści serwer, jego postać

można powiedzieć zostaje na 10 sekund i przez ten czas będzie można ją ubić. Polecam sam używam na serwerze.

Orebfuscator

AntyXray, niestety generuje wysokie zużycie procesora, nie polecam dla słabych hostów.

ExpPlugin

Łatwa zmiana ilości expa z potworów, zwierząt oraz graczy. Wszystko można edytować w configu pluginu.

FigAdmin

banowanie graczy, tyle że spolszczone i kolorowe :)

GodPowers

specjalne moce dla adminów typu chodzenie po lawie, wodzie, czy też uderzanie piorunami za

pomocą dowolnego ruchu ręki.

Openinv

Możliwośc otworzenia ekwipunku danego gracza

LWC

Każdy wie co to za plugin, zabezpiecza skrzynki, piece, drzwi przed innymi graczami.

Essentials

wprowadza podstawowe komendy na serwer

FoundBoxx

Informuje serwer o znalezieniu danej rudy przez danego gracza

EssentialsGeoIP, EssentialsXMPP, EssentialsGroupBridge, EssentialsGroupMenager

ważne dodatki do essentials

SimpleRegionMarket

automat działki na serwerze

Mobarena

Bardzo fajny plugin, wprowadza walki na arenie z mobami oraz nagrody za uczestnictwo

Multiverse-portals

Wprowadza portale na serwer

Multiverse-core

Dodaje możliwość wgrania kilku światów na serwer i przemieszczania się między nimi

Citizens

Możliwośc tworzenia botów na serwerze

AutoMessage

Wysyłanie automatycznych wiadomości na serwerze

WorldEdit

Tworzenie różnych objektów prostymi komendami, podstawa na każdym serwerze

WorldGuard

Odpowiada m.in. za cuboidy na serwerze

WorldSaver

Automatyczne zapisywanie świata

Rangi:

Head Admin

Admin

Mod

Vip

Gracz

Aby przyznać danej osobie rangę dopisz ją do permissions lub mająć

opa lub H@ użyj komendy: /manuadd <nick> <ranga>

Opublikowano

Po co Ci Hawk, Anticreeper i monsterbox, skoro to jest w Essentials i WorldGuard?

Prezentacja oczojebna.

jebać psy

Opublikowano

nie mam za bardzo teraz jak przetestować, ale zapowiadają się nieźle, tylko że :

join message - co ciekawe również rzadko używany na serwerach - większość jedzie po prostu na nchat

anti creeper - wszystko mozna ustawić w world guardzie...

ale ogólnie ok

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

widziałem tematy nie raz typu: " Co zrobić, żeby creepery nie wybuchały na serwerze?!" :) Spoko w następnej wersji nieco pozmieniam paczkę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh essentials pobrałes i wkleiłes>.<

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Fajne , podobają mi się rób więcej , widać ze masz pojecię , jak zrobić fajnie pliki , A ja bardzo siedzie w pluginach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...