Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Skin Blam MINT

Haalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blamhead.png

Blam Mint powstał z myślą o forach piszących o grach. Stał się on jednak skinem uniwersalnym i pasuje do każdej tematyki. Proporcjonalne połączenie seledynowego koloru z odmianami czarnego daje świetny efekt neonu.

Skin kosztuje 65zł tutaj:

http://ipbfangorn.ne...int-ipbfangorn/

Pełna profeska moim zdaniem i przydało by się coś nowego na forum

Skin można testować tutaj:

Twórcy Blam Mint zadbali o to, aby zarówno użytkownik jak i administrator miał 'wszystko' : > pod ręką.

blam1.png

Nowy system generowania ikon tematów- Powróciliśmy do generowania ikon z IP.Board v3.2.x Powróciły takie ikony jak "Hot temat" oraz jednorazowa ikona zamkniętego tematu.

blam2.png

Subfora umieszczone zostały w dwóch (2) kolumnach. Dzięki temu nie spotkamy się z przypadkiem, gdzie nazwa subforów jest zbyt długa. Są uporządkowane.

blam3.png

Kilka screenów:

1342125048-U326922.png

1342125075-U326922.png

1342125099-U326922.png

1342125171-U326922.png

1342125206-U326922.png

MPC mogło by dodać coś nowego tylko zgodzę się z tym że to nie jest za darmo tylko jednak te 65zł trzeba mieć.

Opublikowano

Myślę, że nie ma potrzeby inwestowania w nowe style.

Na Nie

I tak wszyscy zostaniemy przy Deflection, przyzwyczailiśmy się + świetnie pasuje.

Opublikowano

Na Nie

I tak wszyscy zostaniemy przy Deflection, przyzwyczailiśmy się + świetnie pasuje.

Trzeba iść z duchem czasu, przecież forum potrzebuje jakiegoś nowego odświeżenia ;).

Ja na tak, styl wydaje się być bardzo ciekawy.

Opublikowano

Na Nie

Skąd ty wiesz że wszyscy zostaną przy aktualnym stylu ?

Zaskoczę cie bo ja bym używał tamtego na 100% ze względu na to że ładniej wygląda.

Ten w cale nie pasuje tamten wygląda odpowiednio do najnowszej wersji IP.Board

Opublikowano

Autorem jest właściciel konkurencyjnej strony, muszę przyznać, że ma talent jeśli chodzi o robienie skinów.

Jeżeli ktoś byłby w stanie zapłacić tyle, to jestem jak najbardziej za. Przydałaby się odmiana na forum.

Może i deflection pasuje, jednak styl do wyboru tak jak przy 3.1 infinite lub fluo by się przydał do zmiany.

Opublikowano

Na chwilę obecną głównym priorytetem jest poprawa działalności forum, co za tym idzie małe wydatki. Sądzę, że aktualnie zmiana stylu nie wchodzi w grę. MPC ma swój, który i tak wymaga jeszcze kilku małych poprawek. Jeżeli administracja będzie chciała go zmienić, na pewno to zrobi. Ale w aktualnej sytuacji, nie jest to głównym celem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...