Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bronie szamana + kd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z paroma brońmi na szamana i elitarnymi KD. A więc opisuje

Opis problem z brońmi:

Mam założoną broń na szamana i bije się z niej jak z pięści. Tym sposobem. Wbiłem do Navicata, sprawdziłem flag, antiflag, type i subtype i są identyczne jak inne poprawne bronie. Hmm w czym problem?

Opis problem z KD:

Jest pare elitarnych KD. Powiedzmy włożyłem KD Luda do broni i weszło. Chcę wsadzić KD Uma i gdy przekładam na broń i klikam OK to jest że Kamień nie został umieszczonyi KD się nie usuwa i nie ma spalonego KD. Wszędzie można wrzucić tylko 1 elitarne. Hmm w czym problem?

Proszę o pomoc. Polecą lajki. Z góry dzięki ^^

@EDIT

Przez to że MPC tak się zacinalo dodało mi wiecej tematow. prosze o usuniecie innych

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Elitarne kd możesz włożyć tylko 1? Sprawdź czy masz ustawione ze kd +x (tym razem tego + nie widac.) mozna wlozyc tylko 1.Bylo tak na 1 serwerze.nazwy nie pamietam.

nanicz.png

Opublikowano

Nie zczaiłem o co ci chodzi. Mogę włożyć jedno elitarne kd a gdy chce wlozyc drugie to juz napisalem co sie dzieje.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Mam założoną broń na szamana i bije się z niej jak z pięści. Tym sposobem. Wbiłem do Navicata, sprawdziłem flag, antiflag, type i subtype i są identyczne jak inne poprawne bronie. Hmm w czym problem?

Nieprawidlowy wearflag w bazie
Opublikowano

dzwon i wachlarz maja

type 1

subtype wachlarz 5

subtype dzwon 4

wearflag 16 - musi byc zeby ubrac jako bron

antiflag 28

flag 1

Moge sie mylic, ale na 99% pomyliles cos w bazie:)

Opublikowano

Może powinieneś poprawnie ustalić po stronie klienta? Sprawdź item_proto klientowe, czy typ broni jest poprawny.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...