Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwnny Problem....

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. co to jest te GOD/HIGH wizard/low wizard/player to jest w navicat przy koncie nie pamietam dokładnie gdzie

2.jak wybieram god mam gm nie jak zmienie ip na hamachi tylkojak wybiore GOD

3.niech ktoś napisze o co chodzi z tymi rangami

4.Czemu jak wpisze /level 99 to działa ale jak wpisze /item 189 to juz nie dziala ale nic sienie wyswietla poprostu nie dostaje itemka

5.Jak zmienić czcionke w kompie bo jak właczam metina to mam jakies malutkie wywijasy np. *(^(* itp. i nie wiem co pisze....

to wszystko u mojego kolegi nie umnie nie sprawdzałem jeszcze u siebie ale umnie jest normlanie bo byłem u kolegi przed wchilo a teraz siedzie na INformatyce w szkole xD niech ktoś POMOZE

Oczywiście 5* dam

fs.png

Opublikowano

Co do 5 Znalazłem gdzieś w niecie jak to zrobic

1) PPM na pulpicie i wybierasz właściwości > wygląd > efekty > użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek ekranowych i tam wybierasz ClearType.

2)potem znowu PPM na pulpicie i właściwości > wygląd > zaawanosowane i tutaj wszędzie sobie ustawiasz taką czcionkę jaką chcesz .

mniej wiecej tak

Opublikowano

Sorry ze pisze 2x posta ale nie chce spamowac nowym tematem a mam jeszcze 1 pytanie:

czy jezli se dokupie do 768ram 1giga albo 512 i mam proc 1.8 to mi pojdze server? na ile osób max?

fs.png

• Dodaj nową pozycję...