Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znalazłem megatani hosting 40 zł za 3 miesiące bukkita ze 30 slotami, tylko nie pamiętam jak się nazywał zaraz napiszę..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak już chcesz brać coś porządnego to najlepiej żeby hostowało z polski wtedy nie ma lagów proponuje ci Ownserver

Opublikowano

host-city.tk-oferta zwala z nóg:

Pakiet Max: 30 slotów, autoinstalator, serwer głosowy, lokalizacja w polsce i.... 62 zł za 3 miesiące!!!!!!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie. Pakiet OSZCZĘDNOŚCIOWY jest z Niemiec przyjrzyj się tabelce tam jest coś takiego jak tabelka "pakiety"

Opublikowano

No powiem szczerze że też za wiarygodni to oni nie są (host-city, nie mineserv). Kontakt przez GG/Maila....

Opublikowano

Jest tu gdzieś ilość Ram i jaki procesor na każdy pakiet ?

Ta firma chyba mało znana.

Zobacz sobie craftserve, mineserv, Ownserver

Opublikowano

Nie, ale jest kontakt przez mail można się wypytać

Opublikowano

a ja polecam pukawka.pl - na moim serwerze jest ponad 60 pluginów w tym antyxray, 25 slotów i nigdy nie miałem żadnych problemów :) Koszt za slota 2,40 zł :)

Opublikowano

Jest tu gdzieś ilość Ram i jaki procesor na każdy pakiet ?

Ta firma chyba mało znana.

Zobacz sobie craftserve, mineserv, Ownserver

Nawet nie wydaje mi się, że to byłaby jakaś firma...

Amatorska strona, mało profesjonalna oferta, brak informacji o sprzęcie/obciążeniu itp.

Do tego domena *.tk i mogą robić z taką domeną i informacji wszystko!

Pozdrawima.

Opublikowano

Powstaje wiele hostingów serwerów minecraft na wakacje (tzn wakacyjny krzak)

Zapraszam do FiberHostu, naprawdę świetna jakość za cenę tylko 1,50 zł za slot!

Opublikowano

Polecam FiberHost.pl

Szybko support co się dla mnie liczy ;] po kontakcie dostałem indywidualne ip, a przy 50/50 trzyma bardzo ładnie i brak lagów co się dla mnie bardzo liczny bo mam słabego neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...