Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]czerwone i niebieskie boxy.

Arcix312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaleziono niebieski i czerwony łup piratów!

Wyrusz na polowanie na kolorowym łup piratów - nie pożałujesz!

Witam, przestrzeń piloci!

Podczas razvedpoleta na orbicie zostały znalezione dziwne pola. Wydaje się, że specjalne ładunki piraci z cennymi treści wewnątrz.

Udało nam się podnieść kilka osób na pokładzie niebieskie i czerwone pola i dać je naukowcami. A nasze jasne umysły już utworzono specjalny klucz do trofeum, które otwierają niebieski i czerwony łup piratów. Oraz w celu odróżnienia ich od siebie, aby spetsklyuchi malowane trofea, odpowiednio, w kolorach niebieskim i czerwonym.

Naukowcy odkryli również, że szansa na znalezienie cennych łupów w czerwonych laserów LF-4 jest dwukrotnie większa niż w standardowym łupem piratów. Niewiarygodne! Co do niebieskiego trofeum, one są nadal rzadkością. Naukowcy obliczyli, że szanse na znalezienie ich w laserach LF-4 aż 3 razy wyższy niż w standardowych trofeów. Ponadto, zawierają cenne elementy, takie jak wyspecjalizowane statki Spirhed i Aegis i Cytadeli, a nawet projektowania rzadkich droid "Havoc?!

Ale jest jeden szkopuł. Czerwony i niebieski pirat booty znikają po pewnym czasie, więc nie zwlekaj!

Klucze do niebieskich trofeów można zdobyć w dziale płatności, wybierz prosty i wygodny sposób zapłaty QIWI. Jeśli chodzi o klucze do czerwonych trofeów, są one dostępne za pośrednictwem dowolnej formy płatności

A klucze są za kase....

Opublikowano

A będzie można płacic sms'em ? Czy nie ? ;(

Ja mam 14 lat i sie FE z apisem dorobilem przez sms-y

@edit tylko na Ruskim ?! Czemu ?

WojakPL

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Chyba 10.

Opublikowano

@up znów zaczynasz ?

Ministrancie ... 10 to chyba ty masz bo ludzie w takim wieku są ministrantami ...

WojakPL

Opublikowano

Jak nie bedzie na polskic hserwach ja kbedzie gralem ostatnio i pojawily sie na jakies 10 lub 15 min po restarcie i po restarcie zniknely, a skoro by nie bylo na polskic hserwach to by nie bylo zaznaczone ze sa zielone klucze omg :D

Opublikowano

Eh, kolejny dzieciak który płaci BP żeby mieć to co może mieć za 1/10 tej kasy jakby kupił bota :( i się dziwić że tak na kase lecą, w końcu apetyt rośnie w miare jedzenia. A ja się ciesze że tylko na ruskim, bo i tak za dużo jest sfe za kase, a to by tylko zwiekszyło ich liczbe.

Opublikowano

Kupas to ty masz ostro najebane w bani ze wydajesz kase na darkrobit ze dofinsowujesz bigpoint to Like lap ... hahahahahahha co za debil FE zrobic z kasy hahahahaha

Zrob tak jak ja i inni bez 1 gr i wgl FE z haovacki i lf4 ..

Ja mam konto FE 3 havocki 6 lf4 i zrob to bez kasy hah

Pomarzyc bys mogl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...