Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 czy Xbox?

youtuber123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Otóż dzisiaj zamawiam na allegro Ps3 z grą portal 2 oraz dodatkowym padem, ale nie wiem czy nie lepszy Xbox, czym ogólnie się różnią? Co jest w nich innego? Pomóżcie mi wybrać...

Opublikowano

Na PS3 grasz za free przez neta. Na Xboxie musisz płacic za to.

Jak masz zamiar grać przez neta i stać Cię na conajmniej 4 gry na rok żeby nie było nudno i często grasz to bierz Ps'a : )

Jak wolisz grać single to bierz xboxa, którego sobie przerobisz, o ile potrafisz podłączyć kablem SATA napęd od X'a do PC :D

Opublikowano

Na gry mnie stać, tylko mam obawy, czy Ps3 się szybko nie zepsuje czy tam spali. A, i jeszcze jedno pytanko jak można: Jak się przerabia Ps3 to może ulec zniszczeniu?

Opublikowano

Żal? Mam ps3, trza płacić za granie w Xboxie? Bez jaj!!!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Na ps3 jest więcej świetnych eksluzywnych tytułów, z tego co się orientuję to x kloce były bardziej awaryjne, choć ponoć teraz coraz żadziej siępsują.

Konsolki różnią się jeszcze kształtem pada i rozłożeniem analogów na padzie.

Jeszcze sprawa płatnego multi na x pudle, na play masz za darmo, a jak chcesz za cos placisz to mozesz wykupic ps+ - co jakiś czas fajne gierki za free dla subskrybentów usługi oraz wiele zniżek.

Opublikowano

Na starszych wersjach xboxa można łatwo złapać RRODA, a naprawa jest droga i nieoplacalna.

Ale jak kupujesz najnowszego Slime'a albo Jaspera to się o to nie martw.

Do tego jak ruszasz konsolą podczas gry to może Ci płytę zniszczyć itd.

Ps3 jest bardzo mało awaryjne, co 3/4 lata może paść laser w napędzie, wymieniasz go za 150zł.

Jak przerabiasz ps3 to małoprawdopodobne żeby coś zepsuć, bo się po prostu nie da.

Na Xboxie możesz grać na multi na piratach : ) Ja tak robie.

Ryzyko bana jest bardzo małe. Ostatnia fala banów też była dawno. Microsoft ma na to wyje*ane czy ktoś na na piratach czy też kopiach ponieważ tak czy siak musi kupić konto gold co się równa kasa dla M$.

Jak coś to pytaj. Mam obie konsolki więc chętnie odpowiem : )

Oraz jakbyś kupował Fife 12 na ps3 - Pisz zagramy ( Lub 13 niedługo :) )

Opublikowano

Ani playstation ani xbox nie powinny złapać żadnej awarii gdyż w nowych wersjach konsol.

Bierz playstation jeśli stać cię na gry.

random.jpg

Opublikowano

Ani playstation ani xbox nie powinny złapać żadnej awarii gdyż w nowych wersjach konsol.

Bierz playstation jeśli stać cię na gry.

Jeśli kupuje najnowsze wersje to jest to mało prawdopodobne. Lecz jeśli kupuje na allegro starszego xboxa, np używanego ( Bo dużo bardziej się oplaca tak kupić, oszczędzi nawet 500zł ) to może się coś spalić : )

Dlatego jakby ktoś kupował xboxa starszego to niech patrzy żeby była to przynajmniej wersja Jasper która jest prawie bez awaryjna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...