Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc KillingFloor lvl perks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o pomoc w KillingFloor widziałem coś takiego

http://www.youtube.com/watch?v=xxD_STO2dN4&feature=related

niby wszystko fajnie ale ja mam problem gdyż mam 3 lvl i chcę dobić na 6 ale są pokazane tylko 3 pierwsze liczby a końcówki nie ma i co mam z tym zrobić.Proszę o pomoc (cheat engine 6.1)

Opublikowano

Jeśli w KF'ie niepokazuje ci końcówek spróbuj zwiększyć rozdzielczość.

Chodzi o to, że KF zaokrągla większe liczy do tysięcy lub milionów, np. 620K, 6.5M

Nie wiem tylko, czy KF "obcina końcówki", czy naprawdę je zaokrągla, a to dość istotne, bo 621756 po zaokrągleniu to 622K, a po obcięciu 621K.

Dlatego, lepiej założyć, że 622K = więcej niż 621499 i mniej niż 623000.

W "scan type" musisz wybrać "Value between" (wartość pomiędzy). W ten sposób uzyskasz więcej wyników, być może będziesz musiał wykonać skanowanie więcej niż 2 razy (wbić kilka tys. punktów)

Czity są złe :c

Opublikowano

Ponawiam pomoc w tym temacie. Otóż udało mi się z 1 perkiem ale teraz mam problem z 2 ponieważ za cholere nie mogę wtraić danej wartości. Chodzi o to że mam berserkera równiez na 3 i ma on nabite 1,3 mln punktów a do 6 lvl'u potrzebuje 5,5 mln, Proszę o pomoc z rozgryzieniu wartości zdobytych punktów ponieważ nie mogę za cholerę wtrafić.

Może ma ktoś na to sposób ???? (oprócz nabicia lvl'u).

Opublikowano

Na wiki jest napisane, że na poziomie normalnym Skrzep ma 130HP a jego głowa ma 25HP.

Wybierz "Unknown initial value" i skanuj (to trochę potrwa). Wybierz "Bigger than" i wpisz 1000000.

Następnie zabij nożem Skrzepa, ale postaraj się nie trafić w głowę, bo ona ma osobne HP. W klatkę piersiową, albo najbezpieczniej w nogi.

Po zabiciu wybierz "Increased value by..." i wpisz 130. Jeśli będzie więcej wyników, powtórz to kilka razy.

Tym razem nie jestem pewien, czy to zadziała, bo nie wiem czy "nadwyżka" obrażeń też dodaje się do poziomu :( HP głowy też mogło mnie troche zmylić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...