Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pijemy? ^^

lesnydziad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pijemy:

- Anorektyk - nie zagryza.

- Egzorcysta - pije duszkiem.

- Grabarz - pije na umór.

- Higienistka - pije tylko czystą.

- Ichtiolog - pije pod śledzika.

- Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie.

- Ksiądz - pije na amen.

- Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki.

- Lekarz - pije na zdrowie.

- Matematyk - pije na potęgę.

- Ornitolog - pije na sępa.

- Pediatra - po maluchu.

- Perfekcjonista - raz, a dobrze.

- Pilot - nawala się jak messerschmit.

- Syndyk - pije do upadłego.

- Tenisista - pije setami.

- Wampir - daje w szyję.

- Wędkarz - zalewa robaka.

- Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Hehe,ale pozostaje jedno pytanie :

Jak Pije Koker ?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

hehe dobre

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
Hehe,ale pozostaje jedno pytanie :

Jak Pije Koker ?

Na leżąco

Admin Cienia
Opublikowano

Dobre, jedyny temat który mi się tu podoba jak narazie. :) Ja oczywiście jak perfekcjonista. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sebos był lepszy od Bambosa!

Podpowiedź to było odwrócone słowo "Wcale"

Bambos, ty jesteś dupkiem, a ja kłamcą, bo Sebos wcale nie dostanie 100pkt <3

reklama RMCF1902

Opublikowano

kipidoł na umarłego xD

5*:D

<b><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto-->You are Talking Shit! Rally<sup>33</sup>Shit!<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--></b>

<b><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1. Diablo Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.124:27028<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

2. Zombie Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27025<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

3. Aim/Awp Only HS <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27021<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

4. FFA <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.150:27104<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

5. GunGame DM <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27030<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam/NS<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Opublikowano

a ja was zaskocze jak pije mount! domyslcie sie ja juz wiem :D

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...