Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek

xProMx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie

dziś zacząłem grać na imetin i nie wiem jak zarobić mam szamana 95lv

jak nim zarobić na eq

PS. jak szybko nim dropnąć notatki i certy

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

ja jak grałem BM to certy dropiłem bodym, oczywiście miałem te postacie na tym samym lvl-u, ale wracając do twojego tematu to musisz iść na tysięczniaki, a eq sprecyzowane bardzo nie jest bo bony na tysięczniaki nie ma, raczej rozumiem że grasz smokiem więc buff też Ci nie będzie potrzebny, więc dobry bambus, kamer mod, włączasz funkcje żeby nie odpychało na koniu i lecisz, idź tam drugim kontem i przesyłaj sobie każdy cert bo może być tylko jeden w eq, a co do zarabiania to na imetin oczywiście DT, ale można też tworzyć postacie i wykonywać misje od biologa co sie dostaje za nią magiczny metal i na sell ;)

Opublikowano

Bez is nie pograsz w imetin.Zainwestuj 200zł.Ja grałem miałem 600p (bez is) i tak gówno było.Tylko dagger ma tanie eq.Szturmy 300p.Wodne 200p itd.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...