Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all chcialbym wam wyjasnic na czym polega moj blad gdy juz po zainstalowaniu silkroad i wklejeniu medji..prubuje odpolac SjSRO New ....wiec naciskam start i wyskakuje mi blad ..jesli ktos wie OCB to dam 5*..:)

Microsoft Visual C++Runtime Library

Runtime Error

Program biggrin.gif:\SJSRO\sro_client.exe

abnormal program termination

Opublikowano

NO FAJNIE ZAINSTALOWALEM TO I NIC WLANCZAM SILKA NACISKAM START I DASLEJ TEN BLAD MI WYCHODZI>>:(((

Microsoft Visual C++Runtime Library

Runtime Error

Program biggrin.gif:\SJSRO\sro_client.exe

abnormal program termination

Opublikowano

Wyłącz antywira bo prawdopodobnie blokuje ci sro_clienta.

@Edit

Jeżeli to nie pomoże to zrób reinstall silka z wyłączonym antywirem bo ci usunął sro_clienta.

Opublikowano

Po pierwsze nie mam zadnego anti wirusa;/// wszytkoe jest idealnie tylko ten BLAD CALY CZAS WYSKAKUJE JAK NACISKAM STAR ;//// POMUZCIE PLZZZ

Opublikowano

witam

zeby nie robic nowego tematu tu opisze swoj problem

otoz gdy zaloguje sie na sj sibi bot mi nie dziala w ustawieniach moge grzebac ile chce jednak po kliknieciu F6 nic sie niedzieje, jedynie jak zaznacze moba sam postac uzyje tylko 1 silka a pozniej nawet imbule nie odpala tylko bije moba bez skili do tego sie nie potuje po zabiciu moba dalej stoi i nic nie robi jedynie proboje sie zbufowac jak sie zbufuje(sam wtedy potuje postac) dalej nic sie nie dzieje jest tak za kazdym razem. macie na to jakas rade? moze byl juz gdzies poruszany ten temat tylko tego nie znalazlem

@down

a nie ma innego sposobu? czytalem cos o jakims programie ale nie pamietam nazwy

Opublikowano
witam

zeby nie robic nowego tematu tu opisze swoj problem

otoz gdy zaloguje sie na sj sibi bot mi nie dziala w ustawieniach moge grzebac ile chce jednak po kliknieciu F6 nic sie niedzieje, jedynie jak zaznacze moba sam postac uzyje tylko 1 silka a pozniej nawet imbule nie odpala tylko bije moba bez skili do tego sie nie potuje po zabiciu moba dalej stoi i nic nie robi jedynie proboje sie zbufowac jak sie zbufuje(sam wtedy potuje postac) dalej nic sie nie dzieje jest tak za kazdym razem. macie na to jakas rade? moze byl juz gdzies poruszany ten temat tylko tego nie znalazlem

musisz wbic za 1 razem