Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Master Yi

misiek132MW3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowy w grze i nie znam nazwy tych itemków ani skrótów ale proszę o ułożenie mi buildu do mastera chodzi mi o tam jakieś umiejętności, runy z każdego rodzaju (słabe normalne mocne) oraz żeczy. Postacią chcę ciachać w starciach 1vs1 2vs1 2vs2. Liczę że będzie to dobrze opisane i z opisem jak ktoś doda jakiś skrót co on oznacza. I najważniejsze jako że jestem nowy średnio ogarniam grę więc proszę o buildy tanie i droższe. Z góry wielkie dzięki i oczywiście polecą +.

[Jak masz zamiar odsyłać mnie do innych linków albo mówić to było to nie pisz i nie rób sobie postów bo to żałosne, najwidoczniej tamto mi nie wystarcza jak robię tutaj temat]

Zanim użyłem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tyle idiotów.

Opublikowano

Do mastera yi według mnie jest dobry build taki:

Buty i 3 HP Poty > 2x Ostrze Dorana > Merkury >Lodowy Młot > Włócznia Atmy > Wit's End ( ten taki mieczyk na fioletowym tle co daje attack speed oraz magic resist) >Krwiopijec > Anioł Stróż

( nie znam polskich nazw ,mogą być błędy )

Runy kupuj od dwudziestego lvl.

Czerwone: 9x Przebicie Pancerza

Żółte: 9x Pancerz

Niebieskie: 9x Magic Resist co lvl

Duże: 9x Obrażenia (ad)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

dzięki na pewno wypróbuję i czekam może na inne propozycje

Opublikowano

Tarcza Dorana > Buty Berserki > Zapał > Nieskończoności > Widmowy > Krwiopic > Czarny Tasak

Runy kupuj od dwudziestego lvl.

Czerwone: 9x Przebicie Pancerza

Żółte: 9x Pancerz

Niebieskie: 9x Magic Resist co lvl

Duże: 9x Obrażenia (ad)

Dafuq ?
Opublikowano

Na pewno wszystko przetestuję czekam jeszcze może ktoś ma jeszcze jakiś build i mam pytanie czy czekać do 20 lvl i kupować te mocne runy czy teraz te słabsze ?

Znajomy mi jeszcze podał taki build ale nie wiem czy on jest dobry berserki->dancer(takie 2 czerwone ostrza do szybkości i kryta)->krwiopijec->wygięty łuk (40% do szybkości) i zmiana go na jonową iskrę czy jakoś tak->nieskończoności->krwiopijec

Opublikowano

up@

Szkoda IP na słabsze runy - i tak kiedyś będziesz kupował lepsze, więc najzwyczajniej stracisz IP nic więcej.

Co do buildu - to jonawa iskra na Yi się według mnie nie nadaje, już lepiej wziaść coś na przebicie pancerza.

Opublikowano

Zamiast Jonowej Iskry składaj Ostatni Szept a zamiast ostatniego Krwiopijca możesz złożyć Trójce albo Miecz i Szpadę ( Niedoceniany item ;) )

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Na rankach tylko master ap daje rade( i to bardzo dobrze)

Buty i 3poty, doran pierscien,łez boginii, obuwie maga, różdżka wieków, kapelusz rabadona, kostur archanioła, doran na kosturka. Nie zapomnij o eliksirze na ap

Opublikowano

Dzięki wszystkim za bulidy zamieszałem trochę i miałem staty 21-2-6 jak by ktoś coś miał jeszcze ciekawego to niech pisze, nigdy nie zaszkodzi a na pewno wielu osobom pomoże.

Znalazłem jeszcze taki berki->dancer->nieskończoności->widmowe->czarny tasak->ostatni szept/krwiopijec

Opublikowano

Dobry build. Ale skill maxuj "E"

E nie jest opłacalne w tych czasach.

Do autora:

Nie polecam kupywać dwóch tancerzów , w twoim buildzie nie ma survi i padasz na dwa strzały od ad carry

Zamiast tasaka włóż Anioł Stróż i zamiast drugiego widmowego tancerza Lodowy Młot. Na pewno Ci pomoże ;)

Zamiast ostatniego szeptu Włócznię Atmy lub Krwiopijec , żeby był damage ; ) Chyba ,że enemy ma dużo armora to szept wskazany

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

sorka ale w tym moim bulidzie nie ma 2 tancerzy i z tego co zrozumiałem mam zmienić na taki:

berki->tancerz->nieskończoności->widmowy->lodowy->krwiopijec ?

Opublikowano

niee

merkury > krwiopijec> mlotek > włócznia atmy > ew. tancerz / wit's end ( ten mieczyk na fioletowym tle co daje magic resist i attack speed )> aniol stroz

@up

są dwa tancerze.

Widmowy = Tancerz =Phantom Dancer

jest tak: berki > tancerz > nieskończoności > widmowy itd.

najlepiej złóż to co u góry

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

3142.png Widmowe ostrze

+30 obrażeń od ataku +15% szans na trafienie krytyczne UNIKALNE Bierne: +15% skrócenia czasu odnowienia

Ja sądziłem że to o to chodzi jak pisaliście wyżej widmowe :/

Do Zamknięcia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...