Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]T1 i T2 i T3

dezer1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące: jaki samochód jest najbardziej odpowiedni do pościgów i jaki do wyścigów. Prosiłbym o pomoc. Auta mają być za $, nie za boost. Z góry dziękuję.

Opublikowano

To tak:

T1 - Bardzo polecam ci Chevroleta Chevelle SS, według mnie najlepszy wóz za IGC, do pościgów jak i wyścigów, do niedawna myślałem, że najlepsze za IGC jest Scirocco Zack, ale jak kupiłem Chevelle, to na ulicznych częściach wygrywałem nim z Scirocco, więc polecam Chevy, super na wyścigi i pościgi, ale jak to muscle car, trzeba go opanować.

T2 - Tutaj jest duży wybór, najbardziej uniwersalnym wyborem będzie zakup Mazdy RX-7 Battle Machine, jeden z najlepszych wozów w tej klasie, dobry do pościgów jak i wyścigów. Do pościgów specjalistą jest Chevy El Camino SS, najlepszy wóz w T2 do pościgów, ale w wyścigach nie jest już taki świetny.

T3 - Tu polecam ci Porsche 959, BMW M3 GTR, Lotusa Evorę i L'ghini Murcielago LP 640, ale na Lambo trzeba trochę poczekać, bo można je kupić dopiero przy 50 lvl i kosztuje aż mnóstwo kasy. Evora jest od niego o milion tańsza, więc to jest najlepszy wóz za IGC w T3, super w wyścigach, ale w pościgach lepsze jest BMW M3 GTR, takie przynajmniej są moje odczucia.

Opublikowano

Bo mają zamontowane w swoich wozach odpowiednią umiejętność, wchodzisz do swojej kryjówki, potem zakładka Tunning i na samej górze masz Warsztat Umiejętności czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie, i potem po prostu szukasz w Sklepie umiejętności na doskonały start, masz ją w kategorii Wyścig, poczytaj sobie opisy wszystkich, a na pewno znajdziesz.

Opublikowano

A jaki masz level ? Ja mam aktualnie 15 i jeżdżę Mazdą Speed 3. Jeżdżę cały czas ucieczkę drużynową i dużo za to dostaję. Teraz zbieram sobie na Nissana Skyline z T2. A potem chciałbym sobie kupić Audi Dariusa z T3.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja z T1 baaardzo polecam mazde silva świetna do wyścigów i pościgów T2 mazda r-x7 czy jakoś tak A z t3 Porsche 959

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

T1 : chevrolet chevelle SS

T2 : Mazda rx-7 Battle Machine / ewentualnie El Camino SS

T3 : Lotus Evora ;>

A jezeli chodzi o impuls nitro na poczatku wyscigów to to ejst umiejetnosc :) nazywa sie Doskonały start:)

Pomoglem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...