Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działającego bota!

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ,szukam osoby która udostępni lub stworzy dla mnie bota do Diablo 3 , funkcje jakie bot ma posiadać to:

Bot ma za mnie zabijać bosa, zbierać złoto i wykonywac quest !

Jeśli jesteście w stanie udostępnić /stworzyć takiego bota to proszę pisać , mogę zapłacić !

Opublikowano

Chłopie, Blizzard wykrywa wszelkie boty, więc to wiele ci nie da :)

df18d8157148a9b115e9bfce634a624c.jpg

" I'm the root of all that evil, yeah, but you can call me cookie." - CTSG

Gość malutki688
Opublikowano

wescie dajcie spokoj z tymi botami ta gra i tak jest latwa a bot zniszczy cala zabawe...

latwa to jest pisownia, ale jak widac nie dla wszytkich.jak jestes taki madry to powiedz dokad doszedles i jaka klasa?

tak jak up napisal, hellbuddy, swietny bot, tylko ze platny, ale chyba nie ma darmowych do d3

Opublikowano

sa darmowe boty , mam takiego bo sobie wystarczy maly skrypcik napisac w autoicie i smiga jak ta lala , mi lata w 1 akcie na 2 bosow i w ciagu 1 runa mam od 6-7k golda a to trwa max 20sec :-) przy itemach gold find 210% posiadam . Jesli ktos jest zainteresowany takim botem i chce kupic a iqq mozna napisac pm , lub jakos sie dogadac w itemach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...